reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Taka j- no to trochę macie tego kredytu, ale z 2 strony jakbyscie mieli zbierac i mieszkać w kawalerce z 2 ka dzieci też nigdy by się nie uzbierało ;),

Madziasek- no co ty! Nie znam wagi nic, jeszcze sam doktor sie mnie pytał czy wiem jak jest dziecko ułożone :D, tylko dopplerem słuchaliśmy serca, i mierzył centymetrem brzuch (wow)

Basia- a juz zrobiłaś pokój malemu całkiem?? Pokazywalas na "pokoikowym" ?? Bo chętnie bym obejrzała ;)) ten baldachim i dekor ;)

Ja mmoże w.weekend coś pokaże jak złożę wszystko "do kupy" :))

reklama
Doriq, powodzenia na USG !:-) ale mi ochoty na sernik narobiłaś !!:-D

Miciurka, zaraz wrzucę kilka fotek pokoju ;-)

A ja zabrałam się ostro do roboty !
Seks zaliczony, spacer też, a teraz wcinam ananasa ! a co sobie będę żałować !:-D:-D:-D

Ja oficjalnie od 01.08 się biorę za męża i pomoc w wywolaniu ;))

Basia- oo super ja kupiłam małemu do pokoiku pier*dolki zaraz też tam wkleje ;), a widze ze produktywny dzień mialas :D

Miciurka toz to szok! Dobrze ze centymetr maja haha

ojjj ja tez nie wrzucalam fotki kacika Babelka :-D
Ale spoko nadrobie :rofl2:

Basia wow! Ostro sie zabralas i chlopu odpoczac po pracy nie dalas...
To jutro ja zaczynam a pojutrze Miciurka, zobaczymy ktora pierwsza do szpitala pojedzie haha

Ostatnia edycja:
Normalnie to ja jestem jakiś leń albo co, u mnie pobojowisko a nie pokój dziecka masakra!! Właśnie sobie uswiadomilam ze nie jestem przygotowana!! Musze pojechać do ikei po szafę dla małego, i sama sie zastanawiam jaka brać (musi być pojedyncza-1 drzwi tylko taka "wiezyczka" zeby dostawic do wneki) i mam dwa pomysly albo czarna z białymi drzwiami pasujaca do szafy mojej obok o taka : http://m.ikea.com/ie/en/catalog/products/spr/59005289/, albo bez jakas podobna bez drzwiczek a np na każdej półce jakiś ozdobny koszyk tylko ze ja chce.to na ciuszki dla małego i te "koszyki" trochę nie pasuja mi do tego, a chciałam tak zrobić żeby oszczędzić miejsce i wstawić cos we wneke(57x57 cm) a nie kupować komody bo juz calkiem pokój zagrace, wrr juz sama nie wiem.., w pokoju malego mam normalne podwojne łóżko i wbudowana szafe i nie mam pola do popisu zbytnio :/

Madziasek, stawiam, że Ty ! :-) a jak nie to trafimy razem do szpitala bo ja też 5ego mam się stawić to położna mnie zbada i sprawdzi czy jest jakiś postęp, jak będzie to może mnie zostawią :) a jak nie to dopiero 12stego mam się pojawić w termin z OM..

Miciurka, tak jak pisałam w wątku o pokoikach.. jak masz czas i siły to działaj ;D bo fajnie jest samej przygotować pokoik :) mnie to sprawiło dużą frajdę ! a czasu Ci dużo nie zostało :tak:;-)

Basiu to moze sie uda ze obie 5 sierpnia urodzimy :rofl2:

Miciurka na ubranka komodka by sie przydala, zamykana ;-)
i ta bialo czarna byla by fajna, ale sama musisz pokombinowac, by pasowalo i wszystko co chcesz zmiescilo :tak:

Doriq daj znać jak na usg potem, ale późno masz tą wizytę! A co do męża, to on mi nie ma co przelewać bo wszystko mu schodzi na te kredyty i prowadzenie działalności :baffled: Ja bym musiała jakiś zeszyt sobie założyć i wszystko spisywać ale to musiałabym super na bieżąco, wręcz codziennie to kontrolować i poświęcać temu czas.

Basia będziesz miała jak dać znać jeśliby Cię już zostawili? Kurcze fajnie jakbyśmy się tam spotkały bo ja mam jechać 7 sierpnia jakby był dalej pośladkowo :)

Dziewczyny tak sobie szłam i nagle dostałam takiego kłującego bólu w prawej pachwinie, że się zwinęłam, też tak miałyście prawda? Po paru sekundach przeszło.

Nie no basia, madziasek- wy macie termin wczesniej niż ja to musicie pierwsze iść "do odstrzalu" ;), co ja się bede w kolejke wpychac :D

Wiem ze dużo frajdy urządzanie itd ale chyba w wynajmowanym mieszkaniu aż tak nie, aniżeli na "swoim" no i jakoś sił brak, muszę się zebrać bo aż wstyd ze taka nieprzygotowana jestem!!Mam komode upatrzona też w ikei tylko pewna nie jestem gdzie postawić,żeby nie zagracic pokoju, muszę pomyśleć :), z centymetrem pobiegac ;)

reklama
Do góry