Co do wywolania to jeszcze mi się przypomnialo ze bardzo Ostre curry położna jeszcze mówiła, o ananasie reż nie wiedziałam.ale bede jeść jeszcze herbatka z liści malin by mi się przydala do tego magicznego zestawu
Jednak stwierdzilam ze zacznę juz 01.08 próbować to może chociaż w terminie urodze
Taka- no raczej loda to bym nie liczyla jako posilek hihi
ale w taki upał to się jeść.nie chce tylko pamietaj pij duzo, a co do ruchów to u mnie masakra śmieje się ze mały.supermana robi bo na raz mi wystaje gula po lewo na dole(reka) i po prawo na gorze (noga)
)) hihi
Madziasek- ojej co się do ciebie przyplatalo ;/, dobrze ze zrobiłaś porzadek i ma czas się zagoic żebyś mogła karmic bez przeszkód, co do arniki to nie wiem co można jeszcze o tym powiedziec.. homeopatyczne ale ponoć skuteczne żeby guzy,bruzdy,siniaki i krwiaki nie wychodzily, miały mniejszy.rozmiar itd i nie były takie intensywne tutaj znam to stad.ze dużo matek właśnie korzysta dla małych dzieci jak się przewroca itd sa masci,tabletki, słyszałam.dużo opinii i tu dużo korzysta osób z tego,ogólnie jest.to dość popularne- w sumie dobry pomysł żeby.to wziąć ja jakoś na to nie wpadlam
Widzialam ze gadacie o pieprzykach jeszcze, ja mialam 2 wyciane bo jakas narosl mi się zrobiła i była podejrzanej "tekstury" koles pocial mnie zanim znieczulenie zaczelo działać!!!masakra!, a jak mnie zszyl to juz no comment, tak na od*******.. Ze szok, a to mialam robione na dekolcie!! Zrobily mi się narosle bliznowce itd normalnie tyle przeryczalam przez to.ze szok, mialam 16 lat,mama poszla ze mna i potem.plula sobie w brodę ze nie pomyslala zeby mu powiedziec żeby ładnie zszyl ale wywnioskowala ze dekold mlodej laski to będzie wiedział itd no trudno po ptokach, uzylam wiele rzeczy na to zeby zniknelo maści,kremy,oliwki masakra! Ale dzieki bogu juz jest lepiej i aż tak tego nie widać,uff ale co niektórzy nie myślą...
Milia- mi też juz ciężko.mimo ze mi wszyscy mówią ze jak na 9-ty miesiąc to mam mały brzuszek itd ale jednak ta przeciwwaga jest,czlowiek się męczy byle gownem wszystko drażni itd więc dla mnie idealnie 1 tydzień sierpnia jakbym urodziła to suuuper extra rewelka by byla