reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Kamu jest przepracowany, wiem, pracuje długo, lekko nie ma bo pracuje z ciężkimi rzeczami, nie wozi listów itd. tylko rzeczy typu harleye, koła z lokomotyw, pralki itd. Ma swoją działalność gospodarczą więc dodatkowe siwe włosy z tego tytułu, ciagle coś na głowie, musi wszystkiego pilnować itd. a ciągle jakiś problem wyskakuje i stąd ja mam wyrzuty sumienia wobec niego i jak coś chce ode mnie to nie mam serca mu odmawiać jak się dobrze czuję mu pomóc no bo kiedy on ma to zrobić, nie pojedzie do księgowej w nocy, samochodu też w nocy naprawiać nie będzie (chociaż i tak już bywało, że spał po 2-3 godziny na dobę bo ciągle coś robił). Z drugiej strony on się chyba jakoś źle czuje jak ma totalnie wolne i ma siedzieć w domu np. 2 dni, jego roznosi, taki typ. Kółko się zamyka. Niby sam już mówi, że chce wziąć urlop w sierpniu jeszcze ostatni tydzień (ma zaplanowany pierwszy tydzień września) bo już nie wyrabia i musi odpocząć, a jak on twierdzi, że musi odpocząć to już musi być wyjechany bardzo. Nie wiem jak mam do niego podchodzić.

Kapciusia ale mi pytanie zadałaś :D No chyba tak, ostatecznie sobie nie wyobrażam, że mam być bez niego, jak on to nie wiem bo nie wejdę w niego.

reklama
temat mezow temat nigdy sie nie konczacy :-D

Miciurka termin mam na 3 sierpnia, jak samo sie nie zacznie bede probowac wszystkiego, wiem ze to moze troche potrwac i moze nie podzialac... Ale od dluzszego czasu nie bylo u nas seksu, a mam straszna ochote i przestalam cwiczyc, jedynie tylko cwicze oddychanie by do konca miesiaca nic nie wywolac ;-)
a pikantne rzeczy jadalam, teraz nie mam ochoty

Ja uwielbiam pikantne rzeczy i jadłam je w ciąży, jakby to tak działało to powinnam dawno urodzić ;-) Ja mam w ogóle wrażenie, że moja ciąża potrwa 10 miesięcy a nie 9 :szok:

Dziewczyny u mnie +37 stopni, masakra!
nie powinnam juz autem jezdzic bo walnelam bokiem w otwarta brame :szok: dobrze ze to auto firmowe, bo niezle zjeby bym dostala... Jakas taka rozkojarzona jestem :confused:
Ale sie dzisiaj lodow najadlam mniam mniam

Madziasek ja sobie ostatnio lodów nie żałuję, zawsze sobie wszystkiego odmawiam ale teraz stwierdziłam, że te ostatnie tygodnie to będę jadła te lody ile wlezie, uwielbiam! Też tak mam z tym autem, jakoś kiepsko jeżdżę, jutro lub pojutrze mam jechać z synkiem po ten plecak i chyba zapytać matki czy pojedzie ze mną bo ja coś ostatnio robię takie byki, że się boję, tym bardziej, że z synkiem mam jechać.

Madziasek, u nas też tak gorąco, a jutro ma być jeszcze gorzej.. dobrze, że lekarza mam we wtorek to będzie chłodniej.. ja nic nie robię, siedzę w domu a cała się pocę.. masakraa..:szok:
Z tym samochodem to nieciekawie.. ale ważne, że Tobie nic się nie stało :-)
Ja dzisiaj też loda zjadłam ;D a czekaj na mnie jeszcze słodkie malinki w lodówce mniam !
Za to wczoraj jak się dorwałam do lodów to zjadłam całe pudełko 450ml!
:szok:

Taka j., a oglądałaś tą ulotkę z reala ? :) jedź sobie lepiej we wtorek albo środę jak będzie troszkę chłodniej bo tam klimatyzacji nie mają;/ przynajmniej jak byłam w czwartek to w realu w środku było ciepło.. jedynie w niektórych sklepach była włączona ...

Basia widziałam, że coś z wyprawką mają od 1 sierpnia ale synek jedzie do babci już we wtorek popołudniu także w środę nie mogę, tą wyprawkę to zrobię w tesco tylko ten plecak muszę jakoś kupić i koniecznie z synkiem bo musi zaakceptować przecież :)

Wlasnie odpoczywam, pije zimna coca cole bo mialam ochote ;-)
bylismy nad jeziorkiem, woda cieplutka a ludzi co nie miara, pomoczyla przynajmniej stopki :tak:

Basiu taki upal a ja jutro mam ktg i wizyte, mam nadzieje ze maz z pracy wrocisz i pojedzie ze mna. Jutro wczesnie bo 16:30 ktg a 17:30 wizyta :-D

kurcze i Quincy dalej sie nie odzywa....
Ewelinka dalej raportu dostarczenia nie dostalas?

Wiecie co ponoć z tymi ostrymi potrawami itd to jak organizm jest juz w miare.gotowy do porodu to wtedy to działa, nie wiem coś wspólnego ma z hormonami itd

A temat mężów takk temat rzeka...

reklama
Ja już chyba mam tak organizm przyzwyczajony do ostrego, że na mnie nie zadziała w ogóle.
Nie śpię, gorąco okropnie, duszno, beznadziejnie, w dzień spoko, daję radę bez większych problemów ale w nocy nie umiem po prostu.

Do góry