reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

reklama
Dziendobry dziewczyny:blink:
Lewan, mi za to sie snia czekolady i hamburgery:-), ale zelkami i paczkami tez bym nie pogardzila:-p Ja mam zalecone klucie trzy razy dziennie: rano na czczo, 2h po obiedzie i 2h po kolacji. Mozesz mi powiedziec czy sa jakies normy cukru dla kobiet w ciazy? Ja szukalam na internecie i znalazlam tylko normy ogolne..:sorry2:

ewuncia, a w tej ciazy nie masz problemy z podwyzszonym cukrem? Slyszalam, ze jak kobieta miala cukrzyce ciazowa to jest duze prawdopodobientwo, ze w nastepnej ciazy tez bedzie miala. Jak widac to nieprawda, a czasami sie niepotrzebnie straszy kobiete..

taka.j, chyba zbiera mi sie woda w organizmie, bo mam popuchniete lydki i spuchnieta twarz:tak: Te nawet 10 kg by mnie pocieszylo i dalo mi kopa na zrzucenie wiecej. Dzisiaj ide do lekarza, zobacze ile przytylam. Mam nadzieje, ze waga stoi w miejscu, a ucieszylabym sie jeszcze bardziej jakby spadla.

Miciurka, Madziasek, ale mi zrobiliscie smaka na nalesniki z truskawkami ze smietanka:-D Moge tylko pomarzyc, ale na nastepny raz takie "slodkie posty" bede omijac z daleka, bo jeszcze sie skusze i bede miec problem:dry::-D

Hej dziewczyny ;)

Wczoraj już nie pisałam, bo cały dzień na nogach, urodziny, a jak na złość pierwszy raz od zajścia w ciąże bolała mnie wczoraj głowa, więc poszłam wcześniej spać bo nie chciałam brać tabletek..

Taka j., niestety chyba nic nie poradzimy i tak jak mówisz, nie dasz swoich kosmetyków to wezmą od kogoś innego..

Saguaro, tak jakbym o sobie czytała haha tylko że ja wczoraj posprzątałam duży i mały pokój, a resztę mąż ;) a obiad też odgrzewaliśmy z piątku :)
Ja torbę dla mnie mam już spakowaną, teraz muszę dla malucha popakować rzeczy i można czekać :)

Miłego popołudnia ;) ja jeszcze u rodziców bo zostaliśmy na obiad :)

​witam :)

Sisha
ja mam takie normy podane: na czczo 60-90, godzina po posiłku 120. Średnia dobowa glikemia 95. Damy radę - juz niedlugo :)

Shisha powodzenia na wizycie, oby same pozytywne wieści :)

Basia no niestety na pewno nic się nie poradzi, ale uważam to za czyste chamstwo, że nie mam nic do powiedzenia w sprawie swojego dziecka :(

Witam rana:) Wpadam na chwilkę bo zaraz wybieramy się na lody i potem na obiad do teściów.

shisha, jak na razie cukrzyca mnie omija, sama się dziwię, bo też byłam pewna że i tym razem doznam przyjemności kłucia. Ja miałam mierzyć cukry na czczo oraz godzinę a nie dwie po sniadaniu ,obiedzie i kolacji.Norma na czczo do 95, a godzinę po posiłkach do 120 ( to było w drugiej ciąży bo w pierwszej miałam łagodniejszą -do 140). I powiem ,że najwyższe cukry zawsze miałam po sniadaniu-nawet do 170-180.

reklama
Do góry