reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Wiem,ze wola zabawki,Mikolaj nawet powiedzial ŻADNYCH CIUCHÓW,ale obgadalismy temat i powiedzial CIOCIUNIA, KUP MI... On jest teraz na etapie przedszkolnego-kto lepsze ma ciuchy, lepsze zabawki

reklama
kupilam jednak Julitce ten szaliko-golfik. jestem bardzo zadowolona. cieplutki i milutki. Jultika ostatnio nie chce miec szalika pod szyja, bo mowi, z eja dusi, wiec to sie sprawdza w 100%

Doti ja miałam taki zwykły bez żadnych bajerów bo dostaliśmy używany od sąsiadów ale byłam z niego bardzo zadowolona :tak:Obydwoje dzieci bardzo lubiało w nim zasypiac do tego stopnia że jak Mateusz poszedł do szpitala to leżaczek obowiązkowo musiałam ze sobą zabrac:-pale jak cos robiłam w kuchni to wsadziłam dziecko do leżaczka dałam jakąś zabawke do rączki i mogłam robic obiad jednocześnie mając brzdąca na widoku:tak:
my mieliśmy takiego typu
LEŻACZEK DZIEC. Z ATESTEM 100% BAWEŁNA+GRATI (883836420) - Aukcje internetowe Allegro

ja miałam firmy TAKO i teraz bardzo żałuję że go sprzedalam bo bylam naprawde z niego zadowolona, kupilam go uzywanego, niunia kozystala jakies 8m i jak go sprzedawalam to nadal byl w bardzo dobrym stanie- nie do zajechania....

reklama
Do góry