reklama
To o niczym nie świadczy. Ja mam dziecko z pełnego stosunku więc wszytaki powinni być ok. W drugą ciążę zaszłam dopiero po 1,5 roku starań jak udrożniono mi jajowody. A w 3 ze stosunku przerywanegoPewnie czasem tak ale ja mam dwójkę dzieci z pełnych stosunków w pierwszym cyklu starań więc wszystko działa.
MamaKuleczki
Początkująca w BB
Może i masz rację. Nie zakładałam, że moglibyśmy mieć jakiekolwiek problemy z poczęciem skoro dwa razy nawet się nie zaczęliśmy dobrze starać i pojawiły się dzieci ale w zasadzie nie można tego wykluczyć.To o niczym nie świadczy. Ja mam dziecko z pełnego stosunku więc wszytaki powinni być ok. W drugą ciążę zaszłam dopiero po 1,5 roku starań jak udrożniono mi jajowody. A w 3 ze stosunku przerywanego
Domi_Nikaa
Fanka BB :)
NieA znacie przypadki zajścia w ciążę przy stosowaniu antykoncepcji?
Rożyczkowa
NieA znacie przypadki zajścia w ciążę przy stosowaniu antykoncepcji?
Margot86
takA znacie przypadki zajścia w ciążę przy stosowaniu antykoncepcji?
Roseny
Moja kolezanka z klasy tak wpadla - uzywala tabletek i po ostrej imprezie miala takie zatrucie, ze dwa dni wymiotowala, nie zabezpieczyla sie dodatkowo i mature pisala z brzuszkiemA znacie przypadki zajścia w ciążę przy stosowaniu antykoncepcji?
klaudia 87
Zaciekawiona BB
Dwoje Dzieci urodziłam w ciągu 6 lat.Potrzebuję Waszych doświadczeń. Od 8 lat uprawiam, dość regularnie, seks z mężem bez zabezpieczeń, dbając jedynie żeby nie było wytrysku we mnie. Mamy dwójkę dzieci, poczetych rok po roku w pierwszych cyklach starań, także problemów z płodnością raczej nie ma. Jednocześnie, jako że zawsze praktycznie współżyjemy podczas owulacji i dzieci nieplanowanych z tego nie ma, to czujemy się dość pewnie pod kątem ewentualnej wpadki. Stąd moje pytanie: Czy macie doświadczenia z nieplanowaną ciąża po latach skutecznego uprawiania seksu z brakiem finału w środku? Nie ukrywam, że pytam trochę z nadzieją bo trudno się nam świadomie zdecydować na trzecie dziecko i taka wpadka wydaje się całkiem dobrym rozwiązaniem.
reklama
Minelo troche czasu ale odpowiem. Działało,a czy teraz działa to nie wiadomo. Wszystko się zmienia, tym bardziej, że to było prawie dekadę temu. Hormony, nasze zdrowie itd. To,że wtedy nie mieliście problemy z zajsciem nie oznacza że teraz może być coś na rzeczy. Dla mnie sprawa jest jasna. Chcecie dziecko albo nie. Po co tak gdybać? Zbadać się zawsze można jeśli chcecie mieć kolejne dziecko.Pewnie czasem tak ale ja mam dwójkę dzieci z pełnych stosunków w pierwszym cyklu starań więc wszystko działa.
Mam koleżankę, która zaszla w ciążę ze stosunku przerywanego – niestety, poroniła.
Podziel się: