reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz też potrafi ciągle chodzic z butelką albo z kubkiemAdaś też z tych "pijaków" jest
Justyna fajnie i tanio udało ci się kupic tą kurteczkę ja to jakos nie mam szczęścia do kupowania na allegro zawsze coś co mi się podoba to sprzedaje sie drogo
monia_l
Wrześniowe mamy'07
fajna???????????
Zimowa kurteczka - na 98 cm - 2 latka (804663384) - Aukcje internetowe Allegro
a którą byście wybrali tą czy tą z bobem?
BOB BUDOWNICZY kurtka na POLARKU z KAPTUREM 2-3L (799387159) - Aukcje internetowe Allegro
mi się podobają oby dwie zastanawiam się bo ta pierwsza jest na kup teraz i mogę ją mie za podaną tam cenę a ta z bobem to licytacja w sumie nikt jeszcze nie licytuje ale znając moje szczęscie to pójdzie za ponad 50zł albo i więcej
Zimowa kurteczka - na 98 cm - 2 latka (804663384) - Aukcje internetowe Allegro
a którą byście wybrali tą czy tą z bobem?
BOB BUDOWNICZY kurtka na POLARKU z KAPTUREM 2-3L (799387159) - Aukcje internetowe Allegro
mi się podobają oby dwie zastanawiam się bo ta pierwsza jest na kup teraz i mogę ją mie za podaną tam cenę a ta z bobem to licytacja w sumie nikt jeszcze nie licytuje ale znając moje szczęscie to pójdzie za ponad 50zł albo i więcej
my tez mamy robiony i zachwalamczy ktoras z was kupowala ten szaliko-golfik dla dziecka?
wiem, ze Mateuszek Justyny am robiony, sprawdza sie?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
mateusz mial raz zalozony, bo nie jest ta zimno,a on nie lubi go nosic
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja też na razie zrezygnowałam z zakupu.
Noszą Wasze dzieci jeszcze bodziaki? Ja się tak przyzwyczaiłam, że chyba Maciusia będę w niej wbijać nawet jak będzie miał 15 lat Znalazłam dość tanie i ładne na allegro, ale jeszcze nie doszły, więc nie wiem, czy warto Nowe, bawełniane body (roz.98) (830111059) - Aukcje internetowe Allegro Nowe, bawełniane body (roz.104) (830087146) - Aukcje internetowe Allegro Te kupiłam mu do spania, bo on się strasznie odkrywa, więc wolę by miał plecy zakryte.
Noszą Wasze dzieci jeszcze bodziaki? Ja się tak przyzwyczaiłam, że chyba Maciusia będę w niej wbijać nawet jak będzie miał 15 lat Znalazłam dość tanie i ładne na allegro, ale jeszcze nie doszły, więc nie wiem, czy warto Nowe, bawełniane body (roz.98) (830111059) - Aukcje internetowe Allegro Nowe, bawełniane body (roz.104) (830087146) - Aukcje internetowe Allegro Te kupiłam mu do spania, bo on się strasznie odkrywa, więc wolę by miał plecy zakryte.