reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Wiem,ze wola zabawki,Mikolaj nawet powiedzial ŻADNYCH CIUCHÓW,ale obgadalismy temat i powiedzial CIOCIUNIA, KUP MI... On jest teraz na etapie przedszkolnego-kto lepsze ma ciuchy, lepsze zabawki

reklama
kupilam jednak Julitce ten szaliko-golfik. jestem bardzo zadowolona. cieplutki i milutki. Jultika ostatnio nie chce miec szalika pod szyja, bo mowi, z eja dusi, wiec to sie sprawdza w 100%

Doti ja miałam taki zwykły bez żadnych bajerów bo dostaliśmy używany od sąsiadów ale byłam z niego bardzo zadowolona :tak:Obydwoje dzieci bardzo lubiało w nim zasypiac do tego stopnia że jak Mateusz poszedł do szpitala to leżaczek obowiązkowo musiałam ze sobą zabrac:-pale jak cos robiłam w kuchni to wsadziłam dziecko do leżaczka dałam jakąś zabawke do rączki i mogłam robic obiad jednocześnie mając brzdąca na widoku:tak:
my mieliśmy takiego typu
LEŻACZEK DZIEC. Z ATESTEM 100% BAWEŁNA+GRATI (883836420) - Aukcje internetowe Allegro

ja miałam firmy TAKO i teraz bardzo żałuję że go sprzedalam bo bylam naprawde z niego zadowolona, kupilam go uzywanego, niunia kozystala jakies 8m i jak go sprzedawalam to nadal byl w bardzo dobrym stanie- nie do zajechania....

reklama
Do góry