reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

My mieliśmy coś takiego tylko starszy model;-) FISHER PRICE P6948 HUŚTAWKA LEŻACZEK DELUX 3w1 (878164622) - Aukcje internetowe Allegroi byłam bardzo zadowolona:tak: także polecam teraz z tej huśtawki korzysta już 3 dziecko także niezniszczalny model;-):-)
Ja miałam taką samą i bardzo bardzo polecam bo sprawdziła się w 200%.
I jako leżaczek i huśtawka i nawet do karmienia pierwszymi zupkami.:tak::tak::tak::tak:
A teraz jeszcze czasami Igor korzysta z tego fotelika ogląda w nim bajki

reklama
Doti moja siostra miała coś podobnego dla młodego i nie była zadowolona:no: a funkcja wibracji była beznadziejna:sorry2: zresztą jak ja chciałam u nich czasem młodą tam włożyć to też jej się to nie podobało:no: za to Szymek w naszej huśtawce uwielbiał się bawić:tak: ale to tylko na podstawie naszej dwójki dzieci:sorry2: może inni są zadowoleni;-)

i też miała z Fisher Price? Muszę się chyba przejechać do jakiegoś sklepu popatrzeć na te leżaczki. Ten mi polecała koleżanka,jej syn ją uwielbiał.

Doti taki chuśtawko-leżaczek u nas bardzo się sprawdza. Polecam też chustę elastyczną do noszenia dzieci, dla mnie to wynalazek nr 1 przy dwójce dzieci. Ma się dzidziusia przy sercu, zazwyczaj moment i zasypia, a i jest poza zasięgiem rączek starszego, a jednoczesnie mozna poodkurzac, ugotowac obiad, poprasowac...

reklama
Do góry