majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Mnie nie rusza ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie nie rusza ;-)
też ta strone nie dawno oglądałam=SN= ROYAL śliczny dres 2 cz. ok.122/128 grey (904216115) - Aukcje internetowe Allegro
=SN= ROYAL śliczny dres 2 cz. ok.110/116 amarant (904215228) - Aukcje internetowe Allegro
=SN= GLAMOUR zestaw 2cz.ok.110/116 pink NOWOŚĆ (902807818) - Aukcje internetowe Allegro
mi się dla Oli to podoba i jak będzie kasa to może na pewno jej któryś zestaw kupię
patrzałam i ma same pozytywne komentarzeteż ta strone nie dawno oglądałam
A kombinezon fajny tylko jakiś cienki się wydaje
mi się podobała ta sukienka co kupiłaś jej przez wakacje jak jak jechaliście za granicęMonia niedługo będę wystawiała po Mai rzeczy na 122 może cos wylukasz
=SN= ROYAL śliczny dres 2 cz. ok.122/128 grey (904216115) - Aukcje internetowe Allegro
=SN= ROYAL śliczny dres 2 cz. ok.110/116 amarant (904215228) - Aukcje internetowe Allegro
=SN= GLAMOUR zestaw 2cz.ok.110/116 pink NOWOŚĆ (902807818) - Aukcje internetowe Allegro
mi się dla Oli to podoba i jak będzie kasa to może na pewno jej któryś zestaw kupię
aaaaaaaaaa ta w motylki:-) jest juz za mała ale zostawiam ja jeszcze na ten rok jako tunikęmi się podobała ta sukienka co kupiłaś jej przez wakacje jak jak jechaliście za granicę
to do roboty, sama sie nie zrobiJA CHCĘ DZIEWCZYNKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!