reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Ja też na razie zrezygnowałam z zakupu.

Noszą Wasze dzieci jeszcze bodziaki? Ja się tak przyzwyczaiłam, że chyba Maciusia będę w niej wbijać nawet jak będzie miał 15 lat:-D:-p Znalazłam dość tanie i ładne na allegro, ale jeszcze nie doszły, więc nie wiem, czy warto Nowe, bawełniane body (roz.98) (830111059) - Aukcje internetowe Allegro Nowe, bawełniane body (roz.104) (830087146) - Aukcje internetowe Allegro Te kupiłam mu do spania, bo on się strasznie odkrywa, więc wolę by miał plecy zakryte.
ciekawe czy Maciuś się zgodzi:-D:-D:-D
my używamy tylko do spania i to nie zawsze.W dzień zawsze w majteczkach bo łatwiej zdjąc do siusiania:tak:

reklama
Ja też na razie zrezygnowałam z zakupu.

Noszą Wasze dzieci jeszcze bodziaki? Ja się tak przyzwyczaiłam, że chyba Maciusia będę w niej wbijać nawet jak będzie miał 15 lat:-D:-p Znalazłam dość tanie i ładne na allegro, ale jeszcze nie doszły, więc nie wiem, czy warto Nowe, bawełniane body (roz.98) (830111059) - Aukcje internetowe Allegro Nowe, bawełniane body (roz.104) (830087146) - Aukcje internetowe Allegro Te kupiłam mu do spania, bo on się strasznie odkrywa, więc wolę by miał plecy zakryte.

JA mam jeszcze jakieś 3-4 body które pasują młodemu ale nowych nie kupuję z tych samych powodów co Monia bo łatwiej i przede wszystki szybciej jest zdjąć rajstopki i majteczki niż odpinać bodziaki i teraz używamy raczej podkoszulek są długie i ładnie zakrywają plecki .:tak:

JA mam jeszcze jakieś 3-4 body które pasują młodemu ale nowych nie kupuję z tych samych powodów co Monia bo łatwiej i przede wszystki szybciej jest zdjąć rajstopki i majteczki niż odpinać bodziaki i teraz używamy raczej podkoszulek są długie i ładnie zakrywają plecki .:tak:
To dokładnie jak my;-) w szafie są jeszcze może ze 3 parybodziakó ale nikt już po nie nie sięga:no: tylko mateczki i bluzeczka na ramiączkach podspud a że w spadku po niki dostała ich młoda dużo więc mam problem z głowy:tak:

Ja mam tylko te co byly po Mikolaju lub kupilam na wyrost,ale nie nosimy od czasu jak zaczelam uczyc mlodego na nocnik. Majteczki latwiej zdjac.
Mialam body od tego sprzedawcy, ogolnie fajne,bo bawelna porzadna,a nie jakas szmata po praniu tylko kiepsko zatrzaski trzymaja w kroku. Czesto musialam je scickac,bo same rozpinaly sie

Po domu nie zakładam body Maćkowi z tych samych powodów co Wy. Tylko na noc i na dwór.

EDIT: Dziś w Auchan kupiłam majteczki za 9 zł pakowane po 3 sztuki. Bardzo ładne.

Ostatnia edycja:
dokladnie:tak::tak::tak:
mam kilka dluugich podkoszulek i sa OK. a w dodatku, to chyba niwygodnie dziecku w pupke z tymi zatrzaskami w kroku, gdy nie am pieluchy

reklama

JA się z Tobą zgadzam całkowicie i też uważam że to dobry prezent ale jednak niestety dzieciaczki wolą zabawki byliśmy dwa tygodnie temu na urodzinach (chłopak 7 lat) i daliśmy młodemu piżamkę ze Spiderman-em i kasę a on kaskę schował zajrzał do paczuszki i zobaczył że to coś do ubrania i nie chciał nawet tego obejrzeć taki był zawiedziony.

Do góry