reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

ej Donkat czepialska jestes duszna poczekalnia itd myslisz ze ja jestem jakims potworem :eek: i jak dziecko mi powie ze chce mu sie pic to mu nie dam :sorry2:oczywiscie ze tak bywa ze Zuzi chce sie pic bo o jedzenie chyba jeszcze nigdy sie nie upomniala :sorry2: ale to so wyjatkowe sytuacje a nie norma ja tak jak napisalam nie zrozumialam o co Majandrze chodzi czasami "problemy" o ktorych piszecie sa dla mnie trude do pojecia :sorry:moj blad

reklama
Ja tam kupuje kurtki zimowe na 92 bo jedna kupiona 98 okazala sie za duza.

Bidonow juz nie uzywamy, wylacznie kubeczki z uszkiem w domu a na dwor tak jak Lunadzia nic nie biore specjalnie - ani jedzenia ani picia. Chyba ze wybieramy sie gdzies na dluzej ale to oczywiste.

ej Donkat czepialska jestes duszna poczekalnia itd myslisz ze ja jestem jakims potworem :eek: i jak dziecko mi powie ze chce mu sie pic to mu nie dam :sorry2:oczywiscie ze tak bywa ze Zuzi chce sie pic bo o jedzenie chyba jeszcze nigdy sie nie upomniala :sorry2: ale to so wyjatkowe sytuacje a nie norma ja tak jak napisalam nie zrozumialam o co Majandrze chodzi czasami "problemy" o ktorych piszecie sa dla mnie trude do pojecia :sorry:moj blad

zapomnialam, ze nie mozna draznic kobiety w ciazy, sorry;-):-)
a tak an serio, to ja-stara baba pije baaardzo duzo i moge ciagle:zawstydzona/y:, wiec tym bardziej nie dziwie sie dziecku, ze mu sie chce. Julitka tez jest z tych "pijusow". tylko teraz ostatnio nie bierzemy picia jadac do tesciowej, bo niunka wdomu jzu pije w kubeczku, wiec nie potrzebuje butelki czy bidonu, ale ta "podroz" trwa 10-15min, wiec nie dlugo. jednak wybierajac sie do marketu, przychodni, do mojej mamy, to zawsze mam picie dla malej ze soba

Udało mi się w końcu kupić łądny kombinezon :tak::tak::tak: MARIQUITA 86 cm-super ciepły kombinezon CUDO!!! (793439583) - Aukcje internetowe Allegro
Wygląda na ciepły więc na nasze górskie zimy się przyda. Mam tylko nadzieję że nie będzie za mały ;-) Ale rozmiar 92 jest na Oskiego strasznie duży.

A, Hruda, ostatnio mało Cię nie przebiłam przy kombinezonie który kupiłaś, też ładny, ale jak zobaczyłam że to Ty licytujesz to dałam spokój :-D

A, Hruda, ostatnio mało Cię nie przebiłam przy kombinezonie który kupiłaś, też ładny, ale jak zobaczyłam że to Ty licytujesz to dałam spokój :-D
Tak???:szok::cool2: oj dzieki wielkie:-):tak:...bo cos osotanio nie mam szczescia na allegro jesli chodzi o kupno...A chcialam miec ciemny njalepiej czarny kombinezon bo ostanio byl jasny.

reklama
Do góry