reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Super klavell, wlasnie taki musze sprawic Nel bo dostalam 2 te ze spodenkami i kurtka osobno..Wyglada w nich jak ten chlopek z opon Michelin Bardzo sa napakowane...A cena mnie powalila
nie wiem czy u was tez jest takie cos jak kinder flohmarkt sa to takie targi w przedszkolu np dla dzieci przychodza matki rozkladaja klamoty i sprzedaja co im nie potrzebne bardzo fajne i bardzo tanio u nas co soboty sa no teraz zima chyby zadziej ale naprawde warto
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Ja to bym chciala otworzyc butik z odzieza dla dzieciaczkow, tam to by dopiero byly ceny, M zajalby sie sprowadzaniem a ja sprzedaza hmmm marzenia;-)
do spełnienia, Donkat jest własnie na etapie otwierania takiego sklepu;-)Ja to bym chciala otworzyc butik z odzieza dla dzieciaczkow, tam to by dopiero byly ceny, M zajalby sie sprowadzaniem a ja sprzedaza hmmm marzenia;-)
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
super!! kurcze jak tak patrze na te rzeczy ktore M przywozi malej to jestem w szoku, dlaczego u nas tak zdzieraja, ceny od 3- 10 euro gora a ciuszki wypas, kolorowe, dobrej jakosci...taki interes zawsze bedzie sie krecil
reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
o matko ale bajer, cena tez bajerancka ciekawe czy to ktos kupuje