reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Dziewczyny ja czaje na okazje na allegro czsami ktos wystawia butki bo byly nietrafionym prezentem lub sie walnac z rozmiarem (TAK JAK JA:-D) I mozna dostac na prawde fajne za przyzwoita cene...wczoraj jak kapalam mala zapomnialam ze konczy sie pewna aukcja i smigneli mi sprzed nosa Ecoo za 50 zeta:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja czaje na okazje na allegro czsami ktos wystawia butki bo byly nietrafionym prezentem lub sie walnac z rozmiarem (TAK JAK JA:-D) I mozna dostac na prawde fajne za przyzwoita cene...wczoraj jak kapalam mala zapomnialam ze konczy sie pewna aukcja i smigneli mi sprzed nosa Ecoo za 50 zeta:wściekła/y:

Z całym szacunkiem Anusia ale jaką masz pewność że te butki z netu będą pasować???
Ja nie kupuję butków w ciemno bo boje się że nie będą pasowały bo rozmiar rozmiarowi nie jest równy a nawet jak na długość zmierzysz to nie wiadomo czy w podbiciu będa dobre. Jak kupowałam butki dla Igorka to mierzyłam kilka par bo niby te same rozmiary a jedne większe inne za małe a jeszcze innych nie da się nałożyć i co najśmieszniejsze wszystkie jednej firmy a takie różne.
Teraz czeka nas kupno kozaczków i nie wiem jakie najlepsze?? Macie już kozaczki dla maluszków jak tak to jakie? Polećcie mi coś.

A i jeszcze jedno pytanie czy macie może dla dzieci kalosze??? Bo moja mama mówiła żebym kupiłam małemu bo on by chętnie pobiegał po kałużach :rofl2::happy:

ja nie mam jeszcze butow na zime caly czas szukam ale mam problem w deichmanie zadne jej na stopke wejsc nie chca bo ma tak wysokie podbicie
co do kaloszy chetnie bym kupila ale nie widzaila takich malych

ja mam kaloszki ale są za wysokie i mała nie umie w nich chodzić bo są prawie do kolanek, więc jak kupujecie kaloszki to żeby nie były za wysokie i w zasadzie to one dla naszych malców będą najlepsze na wiosnę

co do butków na zimę to cena nie ma znaczenia but powienien być najlepiej skórzany albo z czegoś co oddycha chyba to się nazywa goretex i zginać się gdzie trzeba no fakt najłądniejsze to są te markowe ale i na bazarkach można kupić już fajne i solidnie wykonane trzewiczki, kozaczki na zimę i dla dziewczynek większy wybór szok wogóle to dla dziewczynek jest masa wszystkiego a la chłopca to trzeba naszukać się czegoś ładnego
ja mam dla małej buty na zimę po Szymku i po córce mojego brata kozaczki ale jak trafię na jakąś wyprzedaż to kupię jej nowe takie eleganckie wyjściówki

tygrysku tez mi sie tak wydaje dla chlpcow to wszystko takie oklepane takie same bo co inne chcesz ubrac tylko spodnie bluza, koszula, sweterek nie zalozysz spodniczki, sukienki to samo z kolorami dziewczynka wiecej pasuje jak zalozysz zielony to tez ladnie wygladac bedzie a chlopak w rozowym no troche smiesznie

julitka smiga w kaloskach juz jakis czas. na poczatku troszke wygladala jak mala pokaraka, ale teraz sobie swietnie radzi. nie sa wysokie. rozmiar20/21. nie w kazdym sklpie maja tak male rozmiary.

kaloszki polecam firmy DEMAR - mają swoją stronę. Na późną jesień i na wczesną wiosnę to nawet mają takie z ocieplanym wkładem (jakby ze skarpetą). Ale takie malutkie widziałam i deichmannie i w innych sklepach.

reklama
Z całym szacunkiem Anusia ale jaką masz pewność że te butki z netu będą pasować???
Ecco mierze w sklepie potem wyszukuje model na necie a reszta na wyczucie, najwyzej da sie na prezent, chociaz szczerze mowiac wolalabym uniknac porazki:tak: Z tymi firmami to jest tak ze np Ecco to jeden z doslownie kilku sklepow na slasku mam w Katowicach a reszta tych firm z wyzszej polki jest niedostepna w Polsce wiec czasami allegro czy ebay to jedyne wyjscie. Musze zajzec jeszcze do Deichmann'a bo tam tez z tego co pamietam byl dosc obszerny dzial niemowlecy...tzn dzieciaczkowaty:-D

Do góry