reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Wazne też jest czy butki mają wysokie podbicie.
Łukasz nosi 20tki. Ale ma wysokie podbicie i większość butów nei wchodzi mu na stopę!
Kupiliśmy mu super butki w diechmannie i nic z tego :/ Nie dało rady ich założyć!
Musieliśmy oddać.
Teraz ma buciki z ccc i są swietne.
Mateusz i półbuty i zimowe ma z CCC z Guffo? a kupiłam mu jeszcze takie do kostki,ale nie ocieplane na teraz z TLCK, nie wiem w zasadzie co to za firma,ale wyłożone skórką, wyprofilowana wkładka, bardzo ładne i kosztowały 39zł.

reklama
A ja jakoś nie ubolewam nad tym,że nie stać mnie na drogie buty dla małego. Może inaczej gdyby były faktycznie takie super ekstra i lepsze od tych za 50zł to kupilabym,ale moim zdaniem te tańsze bytu w niczym nie są gorsze od tych drogich. Najwżniejsze żeby w środku byla skórka, żeby była wyprofilowana wkładka, żeby były lekkie i żeby zginały się tam gdzie trzeba

Do góry