reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
tak, pisze sie PEPCO. w radomiu jest, choc nie bylam jescze bo mi nie po dordze. kolezanka mowila, ze jest duzo fajnych rzeczy dla dzieci i niedrogich.

Aneczka, masz taki sam entuzjazm na sprowadzanie ciuszkow i sprzedawanie w PL jak ja mialam. jednka mi minal. ciezko jest, naprawde.

na wiosne przywiozlam z UK sporo swietnyh ubranek roznego rodzaju dla dziewczynke i chlopcow. w marzeniach juz robilam na nich fortune. zaczelam wystawiac na Allegro za okazyjnie niskie ceny i....klapa. nie bylo jakiegos wielkiego zainteresowania. jak pozniej obserwowalalm allegro, to najbardziej schodzily rzeczy bielizniane a inne kiepsko.
nie wiem czym to bylo spowodowane.

o tym sklepie myslimy. tylko z ubrankami polskimi. jednak juz coraz mniej w nas zapalu, bo popytalismy znajomych i rodzine, ktorzy prowadza sklepy i mowia ze to marny interes. kolega P handlowal na targach ciuchami, jego znjaomy mial sklpe i kich(tylko cubrania dla doroslych). moja kuzynka ma sklep z czesciami motoryzacyjnymi i tez nie poleca. sami nie wiemy co robic. chyba dlatego moje zdolowanie roooosnie!!!

na wiosne przywiozlam z UK sporo swietnyh ubranek roznego rodzaju dla dziewczynke i chlopcow. w marzeniach juz robilam na nich fortune. zaczelam wystawiac na Allegro za okazyjnie niskie ceny i....klapa. nie bylo jakiegos wielkiego zainteresowania. jak pozniej obserwowalalm allegro, to najbardziej schodzily rzeczy bielizniane a inne kiepsko.
nie wiem czym to bylo spowodowane.

!
podaj namiary na twoje aukcje na allegro chętnie pooglądam a może akurat cos mi się spodoba i kupię;-):tak:

Monia, trudno powiedzieć. Może Leap Frog. Ma książeczkę. Ja jestem trochę zawiedziona, bo myślałam, że Maciek będzie więcej bawił się takim stolikiem:-(
Ostatnio ma manię przynoszenia mi książeczek (niestety tylko 2 sobie upatrzył) i siadania mi na kolanach. Ciągle pokazuje na słońce w tych książeczkach, a ja muszę mówić co to, jak powiem to się cieszy jak głupi:baffled:Nic innego go nie interesuje. No poza pieskiem, ale w innej książeczce.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry