gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
podobnie jest z amerykańskimi ubrankami chociaż zauważyłam że teraz Zuzka wolniej rośnie i te różnice nie są aż tak duże
Zuzka ma bardzo dużo ubranek z Nexta i chyba rozmiarówka nie jest zawyżona ostatnio kupiłam jej sporo rzeczy w rozmiarze 12-18 miesięcy i są dobre
No wlasnie Next i H&M ma odpowienia moim zdaniem numeracje.
gabids, to ci dopiero numer!!!! ja uwazam, ze te wszystkie angileksie ubranka sa duzo wieksze niz jest podany rozmiar. tak bielizna jak i inne ciuszki. do tej pory niunia chodzi w body 6-9m-cy, tak samo pizamka, z tym ze ta jest jecze sporawa na nia. teraz zakupilam body 9-12m-cy i mysle, ze pochodzi w nich do wiosny.
t-shirty czy bluzki z dlugim rekawkiem 1-1.5 roku sa duzo za duze na chwile obecna
niektore bluzeczki Next first size tez jescze nosi, choc juzm musze je odlozyc, bo niedlugo rekawek bedzie 3/4
Hehe no widzisz u nas jest inaczej George,Mothercare jest za maly albo w sam raz jak kupuje na 12 mies.a ja kupuje tak zebybyl luz kontrolowany.W niedziele kupilam czapke w Mothercare na 24 miesiece i jest za malaOczywiscie nie przymierzalam w sklepieA ile Julitka ma wzrostu?