Igor teżto Mateuszek ma jeszcze mniejszą stopke bo nosi buciki nr 19
reklama
My tez z R. ostatnio wybraliśmy sie na poszukiwanie bucików dla młodego. No i było mierzenie i wybieranie i faktycznie w zbyt sztywnych bucikach Filip chodził jak połamany, w koncu wybralismy takie sprytne trzewiczki z "elefante" nr 19, za kostke z lekko usztywniona pietka, ale w sumie to miekkie i bardzo elastyczne, w paluszkach sie zginaja, poprostu widac bylo od razu roznice w chodzeniu, młody zaczal pomykac po sklepie. Zaplacilismy 120 zl, nie tanio ale tez nie tak strasznie drogo.
Polecam ten sklep internetowy:
www.uva.pl
Mamy kilka ciuszkow i naprawde warto.
Czy myślicie juz o kombinezoniku na zime?
www.uva.pl
polecam takiego niekapka
Jest super, bo dziecko nie musi go przechylac tylko pije przez slomke. Patryk go uwielbia.
Przyszedł dwa dni temu ten kubeczek, mały zajarzył o co w nim biega. Ale ja mam inny problem. Do mam które kupil takie cudo. Czy też u Was nie można zakręcic wieczka , aby był prosto, tzn równo między uchwytami? U nas nie a rady , nie jest w centralnym miejscu tylko przekrzywiony i małemu źle się go trzyma i pije.
Mały (a szczególnie Maja ) zachwyceni są tym. Pieniążki nie wyrzucone w błoto
FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (434078421) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja mam po Mikołaju kombinezon. Więc zaoszczędzę. Na przyszłą zimę też już mamPolecam ten sklep internetowy:
www.uva.pl
Tej to dobrze, dostaje rzeczy w spadku i nie musi wydawac.Ja mam po Mikołaju kombinezon. Więc zaoszczędzę. Na przyszłą zimę też już mam
Maja była pierwsza w rodzinie tzn najmniejsza i dlatego musielismy jej wszystko kupowac, bo nie mieliśmy po kimś ubrań. Teraz z Adasiem jest lepiej . Nie na darmo kupowałam uniwesalne kolory ubrań w pierwszych dwóch latach życia córeńki
reklama
i właśnie mi o to chodzi, że Maja była pierwsza czyli żadnego kuzynostwa przed nią nie było Dopiero niecałe 2 lata temu urodził się 1 kuzyn, dwa m-ce przed Adasiem drugi a potem Adaś.Mateuszek też ma kombinezonik po Oli. A Ola mimo że byla pierwsza to ma też bardzo dużo ubrań po starszych kuzynkach:-)