reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
My tez z R. ostatnio wybraliśmy sie na poszukiwanie bucików dla młodego. No i było mierzenie i wybieranie i faktycznie w zbyt sztywnych bucikach Filip chodził jak połamany, w koncu wybralismy takie sprytne trzewiczki z "elefante" nr 19, za kostke z lekko usztywniona pietka, ale w sumie to miekkie i bardzo elastyczne, w paluszkach sie zginaja, poprostu widac bylo od razu roznice w chodzeniu, młody zaczal pomykac po sklepie. Zaplacilismy 120 zl, nie tanio ale tez nie tak strasznie drogo.

polecam takiego niekapka

424323402

Jest super, bo dziecko nie musi go przechylac tylko pije przez slomke. Patryk go uwielbia.

Przyszedł dwa dni temu ten kubeczek, mały zajarzył o co w nim biega. Ale ja mam inny problem. Do mam które kupil takie cudo. Czy też u Was nie można zakręcic wieczka , aby był prosto, tzn równo między uchwytami? U nas nie a rady , nie jest w centralnym miejscu tylko przekrzywiony i małemu źle się go trzyma i pije:baffled::baffled::baffled:.

Mały (a szczególnie Maja ) zachwyceni są tym. Pieniążki nie wyrzucone w błoto

FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (434078421) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Ja mam po Mikołaju kombinezon. Więc zaoszczędzę. Na przyszłą zimę też już mam:-D
Tej to dobrze, dostaje rzeczy w spadku i nie musi wydawac.
Maja była pierwsza w rodzinie tzn najmniejsza i dlatego musielismy jej wszystko kupowac, bo nie mieliśmy po kimś ubrań. Teraz z Adasiem jest lepiej . Nie na darmo kupowałam uniwesalne kolory ubrań w pierwszych dwóch latach życia córeńki:tak::tak::tak:

Mateuszek też ma kombinezonik po Oli. A Ola mimo że byla pierwsza to ma też bardzo dużo ubrań po starszych kuzynkach:tak::-)

reklama
Mateuszek też ma kombinezonik po Oli. A Ola mimo że byla pierwsza to ma też bardzo dużo ubrań po starszych kuzynkach:tak::-)
i właśnie mi o to chodzi, że Maja była pierwsza czyli żadnego kuzynostwa przed nią nie było:tak::tak::tak: Dopiero niecałe 2 lata temu urodził się 1 kuzyn, dwa m-ce przed Adasiem drugi a potem Adaś.

Do góry