reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

z tego co pamiętam z wywiadu Zawidkowskeigo na temat butów to po pierwsze żeby się zginały tam gdzi epaluszki
po drugie żeby były z naturalnych materiałów lubo goreteksu
i żeby nie były za sztywne mogą mieć wyższą piętkę ale żeby nie wkłądać dzieci w zasztywne buty bo powiedział że to tak jakbyśmy same chodziły w butach to nart

reklama
Po domu Zuzia chodzi na boso ale teraz jak będzie chłodniej to musze jej kupić takie skarprtki antypoślizgowe bo w normalnych to strach bo cały czas się przewraca ( ślizga) co do butów to my kupiliśmy Geoxy i są super jedyna wada to że są bardzo drogie a na takie mniej oficjalne okazje ma te buty ze słonikiem elefantao chyba niestety też nie były tanie coś ok 100 zł.

Xeone - a z jakiej firmy ten niekapek?

:confused::confused::confused:Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...:crazy::sorry2:

ja kupuje jak nan razie julitce materialowe buciki Zetpol. maja wkladke w srodku, sa dosc dobrze wyprofilowane.
kiedys weszlam z ciekawosci do Bartka i co sie okazalo.:szok: identyczne butki, za ktore u mamy place 16zl tam kosztuja 30:szok::szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy:
no i jak wierzyc firmie? czlowiek mysli, ze sa takie super, bo z firmowego sklepu, a one sa po rpostu tylko drozsze!!! moze te ich skorzane sa ok, nie wiem.

Ja kupiłam ostatnio z Guffo. Półbuciki są skórzane, wyprofilowane i lekkie. W CCC za 40zł.

to niedrogo

Racja ja też kupowałam z CC, ale w normalnych, nie firmowych sklepach można znaleśc buty takie same jak z CC tylko po niższych cenach. Ja kupuję też z firmy Zetpol

:tak:

Kochane Maja miała w drugim roku życia 10 par butów, także przygotujcie się na to.

julitce juz z 3 pary palec wystaje i zaczyna chodzicw 4 parze!!!! wiec jak mialabym jej za kazde buty dawac ponad 100zl, to bym z torbami poszla! tym bardziej, ze ona chodzac po ppdrowku bardzo niszczy butki:-(

Agulka - cos nie moge znalezc z tym, katalogu butow...

A czy pierwsze buty musza miec taka sztywna zapietke?
Wiem ze cos na ten temat wspominal zawitkowski ale nie moge znalezc tego w necie a ksiazki juz nie mam.
Jak pamietam to on odradzal takie sztywne buciory ale moja przyjaciolka od poczatku z wielkim przejeciem kupuje swojej juz 2letniej coreczce buciki o takie
sandałki, mariquita, rozm 26, skórzane (424476519) - Aukcje internetowe Allegro
z ta sztywna zapietka...chyba nie do konca ok?

dla malych dzieci musza miec sztywan i najlepiej do kostki

po domu jak jest cieplo, to mala biega boso. czasem w bucikach. mam dla niej takie supe skarpetki ze skorzana podeszwa, tylko jeszcze troche za duze.
Hruda, ja je kupilam w H&M, zobacz moze spotkasz dla stasia.

Dzis kupilam Staskowi po drodze z roboty buty. A że nie mialam go ze soba i kupilam za male ( rozm. 22 :szok:), ale w poniedzialek pojedziemy wymienic. Kupilam w CCC. Mają wyprofilowaną wkładkę, usztywnnioną piętkę i elastyczna podeszwę. Do tego są do kostki (kupiłam tak na zaś, na październikową pogodę) sznurowane i oprocz tego na zamek z boku. Naprawde fajne a za 40 ziko.

A w realu kupiłam takie skarpetki z doszywaną podeszwą, w komplecie z bodziakiem. Za całe 9 zł za komplet :laugh2:

Dzis kupilam Staskowi po drodze z roboty buty. A że nie mialam go ze soba i kupilam za male ( rozm. 22 :szok:), ale w poniedzialek pojedziemy wymienic. Kupilam w CCC. Mają wyprofilowaną wkładkę, usztywnnioną piętkę i elastyczna podeszwę. Do tego są do kostki (kupiłam tak na zaś, na październikową pogodę) sznurowane i oprocz tego na zamek z boku. Naprawde fajne a za 40 ziko.

A w realu kupiłam takie skarpetki z doszywaną podeszwą, w komplecie z bodziakiem. Za całe 9 zł za komplet :laugh2:

carioca, stas ma tak duza stopke??? w koncu to facet:-D:-D:-D julitka teraz nosi 20/21

widzialam w realu te komplety. tylko body jest w jednym rozmiarze 74

reklama
u nas w realu był rozm. 86 tez, a te skarpeto-buciki, to takie dosc duze.

Ten za male buty wymienilam dzis w CCC. Nie wiem co maja za numeracje, ale wzielam wieksze i sa w rozmiarze 21 :rofl2:

Do góry