reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Polecam ten sklep internetowy:
www.uva.pl
Mamy kilka ciuszkow i naprawde warto.

Czy myślicie juz o kombinezoniku na zime?

ja na razie mam kurteczke i futerko z mufka na raczki (sliczne) dla malej. musze poszukac, czy nie ma na strychu u mamy kombinezonu po siostrzencu. super, jak takie ubranka zostaja po innych dzieciach!

przymierzylam julitki kurteczki z wiosny i na jesien jescze wystarcza:tak:

co do niekapkow, to kupilam kolejny z canpola i jest super:-) nie wylewa sie spod zakretki , nie ma dodatkowej dziurki i ma zatyczke- wkoncu zniknely kaluze na podlodze i julitka nawet umie sama otwierac i zamykac:tak:

reklama
Dziewczyny z trójmiasta Carioca Hruda odradzam niby hurtownię Akpol w Gdyni buuu mają drogo nawet z tą ich karta gdzie mam 6% rabatu i tak mają drożej niż np. w Auchanie.
Wczoraj byłam po kubeczek w Akpolu i przy okazji kupiłam pieluszki do pływania dla Igusia a będąc w Auchanie sprawdziłam ich cenę i co się okazało pomimo mojego rabatu w Akpolu i tak zapłaciłam 4,50 więcej za paczkę:wściekła/y: więcej tam nie pojadę
Słoiczki Auchan też ma tańsze:tak::tak: no i mam do tego Auchan bliżej

A co do kubeczka ze słomką to porażka Igor nie ma pojęcia o co w tym biega gryzie słomkę zdziwiony że nie leci :baffled::rofl2:

gagulec, na zamknietym w zdjeciach jest fotka julitki z tym kubeczkiem. jesli bedziesz chciaal dokladniejsze, to zrobie i wstawie:-)

dziewczyny, jak myslicie, jai kombinezon jest praktyczniejszy dla naszych malych "balwankow"? jednoczesciowy, czy moze ososbne spodnie i kurteczka?

reklama
My na tą zimę mamy jednoczęściowy.
Kupiłam Mateuszowi ten kubeczek ze słomką. Radzi sobie świetnie. Mam wrażenie,że chętniej z niego pije niż z butelki.
Mateusz dostanie spóźniony roczkowy prezent, krzesełko uczydełko. Miał być w niedzielę,ale goście nie dojechali

Do góry