reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Xeone - a z jakiej firmy ten niekapek?

:confused::confused::confused:Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...:crazy::sorry2:

Ja kupiłam buciki przedwczoraj Igorkowi i właśnie z Bartka ale szczerze powiem że byłam zawiedziona bo byłam w wielu sklepach (Humanic , Bata, i kilka innych) i co niby buty drogie i dobrze wyprofilowane a nie zginają się w ogóle albo w nie odpowiednim miejscu i w tym całym Bartku na 10 bucików oglądanych tylko 3 pary zginały się tak jak należy a i ceny uważam że przesadzają bo buciki kosztowały 139,90 Zł no ale te pierwsze niech ma juz porządne później będę już szukała w innych sklepach musiałabym sprawdzić w tym całym CCC jak polecacie ? Bo nie byłam.

co do butów to nie cena i marka jest ważna ale to jakie one są
Zawitkowski tak powtarzał i ja mu wierzę
i zawsze się kieruję tymi uwagami przy wyborze butków

Pewnie że nie cena i nie marka ale skoro firma zajmuje się typowo obuwiem dziecięcym to liczyłam na to że wszystkie buciki będą wyprofilowane i wyprodukowane tak że tyko sobie fason wybiorę a tu najpierw było trzeba szukać odpowiednich fakt że wykonanie super całe skórzane w środku też skórka mięciutka zobaczymy jak w praktyce.

Agulka - cos nie moge znalezc z tym, katalogu butow...

A czy pierwsze buty musza miec taka sztywna zapietke?
Wiem ze cos na ten temat wspominal zawitkowski ale nie moge znalezc tego w necie a ksiazki juz nie mam.
Jak pamietam to on odradzal takie sztywne buciory ale moja przyjaciolka od poczatku z wielkim przejeciem kupuje swojej juz 2letniej coreczce buciki o takie
sandałki, mariquita, rozm 26, skórzane (424476519) - Aukcje internetowe Allegro
z ta sztywna zapietka...chyba nie do konca ok?

ostatnio byłam ze Stasiem u neurologa, oto co mi powiedziała co do bucików:
po domu, żeby chodził na boso, w skarpetkach antypoślizgowych, albo w skarpetkach z taką skórzaną podeszwa. Żeby po domu nie usztywniać nóżek.
To samo pisze Zawitkowski.

Po dworzu powiedziala, zeby piętka była usztywniona a bucik dość wysoki, do kostek, fajnie jesli tez pod stopą będzie poduszeczka na "platfusa". Powiedziała ze takie rozwiązania stosuje Bartek i jest bardzo dobry, ale drogi, a stópa będzie teraz rosła szybko, wiec zebym sobie podeszła do Bartka obejzala i moze znajde podobne gdzie indziej.

Mamy zniżkę w Tombucie, ale powiedziała że ich rozwiązania są zbyt tradycyjne.

reklama
ostatnio byłam ze Stasiem u neurologa, oto co mi powiedziała co do bucików:
po domu, żeby chodził na boso, w skarpetkach antypoślizgowych, albo w skarpetkach z taką skórzaną podeszwa. Żeby po domu nie usztywniać nóżek.
To samo pisze Zawitkowski.

Po dworzu powiedziala, zeby piętka była usztywniona a bucik dość wysoki, do kostek, fajnie jesli tez pod stopą będzie poduszeczka na "platfusa". Powiedziała ze takie rozwiązania stosuje Bartek i jest bardzo dobry, ale drogi, a stópa będzie teraz rosła szybko, wiec zebym sobie podeszła do Bartka obejzala i moze znajde podobne gdzie indziej.

Mamy zniżkę w Tombucie, ale powiedziała że ich rozwiązania są zbyt tradycyjne.
No to w koncu wysoki bucik z zapietka czy trampek o ktorym pisze Zawitkowski|???:szok::confused: dzis rano mialam dyskusje z J o te pierwsze buty - on tweirdzi ze musza byc 'ortopedki' a ja ze lekkie i nizsze...No i teraz mam mlyn w glowie...:zawstydzona/y::-:)szok:

Do góry