reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz pije i z niekapka i z bytelki ze smoczkiem. Choć częściej używamy jeszcze butelki bo z tego niekapka jakoś za szybko mu to leci i zawsze jest caly polany. No i z niekapka Mati pije tylko herbatke i wode a soczki z butelki i nie mamy problemów z przebarwieniem zaworków:-)
Xeone - a z jakiej firmy ten niekapek?
Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...
Mam pytanie odnosnie butow, tych pierwszych. Jakiej firmy polecacie? tzn ja wiem ze wy tez ( nie wszystkie) debiutujecie w tej kwestii ale moze obilo wam sie o uszy...Wiem ze wlasnie Bartek jest znany z dobrych produktow dla maluchow ale moze to pierwsza firma jaka wpada nam w ucho/oko a tak naparwde nie wart jest wydania tyle kasy albo co gorsza jego wyroby sa zawodne...
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja kupiłam ostatnio z Guffo. Półbuciki są skórzane, wyprofilowane i lekkie. W CCC za 40zł.
Racja ja też kupowałam z CC, ale w normalnych, nie firmowych sklepach można znaleśc buty takie same jak z CC tylko po niższych cenach. Ja kupuję też z firmy ZetpolJa kupiłam ostatnio z Guffo. Półbuciki są skórzane, wyprofilowane i lekkie. W CCC za 40zł.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NUBY KUBEK PSTRYCZEK NIEKAPEK ZE SŁOMKĄ (424323402) - Aukcje internetowe AllegroXeone - a z jakiej firmy ten niekapek?
Właśnie go zamówiłam.
Xeone - a z jakiej firmy ten niekapek?
Niekapek jest z firmy Nuby. Miesiac temu kupilam go na allegro bo w sklepach w Krakowie byl nie dostepny ale w zeszlym tygodniu juz w sklepie dokupilam drugi.
Co do bucikow to ostatnio ogladalam wiele i nie zdecydowalam sie na Bartki. Sa strasznie drogie, a buciki srednio zmienia sie co 2 miesiace. Po konsultacji z kolezankami i szwagierka dowiedzialam sie ze jest sporo polskich firm, ktore produkuja rownie dobre buciki, z mieciutkiej skorki, profilowane w srodku. Ja kupilam Jamet (chyba taka nazwa - nie jestem w stanie teraz sprawdzic bo zostawilam je w Klubie Malucha). Musisz patrzec jak i z czego sa wykonane, czy maja miekka i lekka podeszwe zginajaca sie w odpowiednim miejscu.
nie zauwazylam, ze mnie uprzedzilas
Na pewno Macius bedzie zadowolony Patryk, jak dalam mu piciu po raz pierewszy rzucil butelka. Chcial ciagnac jak przez smoczek, a ze tak nic nie lecialo to moj nerwus od razu zaczal sie wkurzac. Ale nastepnego dnia juz zalapal i teraz pieknie pije. A ja mam spokuj i nie musze mu przechylac butelki.;-)
reklama