No i udało się kupiłam mojemu małemu mężczyźnie koszulę z "krawatem" i śliczne czarne sztruksowe spodenki i jeszcze koszulę z bezrękawnikiem i będzie elegancki :-):-):-)jak ja lubię małemu kupować ciuszki :-):-):-) i dodatkowo nie mogłam się oprzeć bo były śliczne jeansy na przecenie w CUBUS i były z 70 zł przecenione na 20zł :-) tak to ja mogę kupować i sandałki skórzane też na wyprzedaży po 19 zł :-):-) za to koszule nie były już w takiej dobrej cenie i troszkę zaszalałam:-) ale co tam raz nie zawsze:-)
reklama
pozwoliłam sobie przenieść odpowiedź
A co myślisz o tym ubranko?
Cieszę się, że mogłam pomóc. A ja głupia zastanawiałam się i nie kupiłam,a teraz został tylko czerwony. Jednak zielony ładniejszy jest
A co myślisz o tym ubranko?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Oglądałam je dzisiaj i taki błyszczący sztruks mi się wydajeA co myślisz o tym ubranko?
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Moja mama uszyje Mateuszowi garniturek
Oglądałam ją dzisiaj, tylko u nas są po 99
DJ Dżdżownica Shelcore od Cobi NOWOŚĆ! W-wa (421143098) - Aukcje internetowe Allegro
I to też oglądałam i takie se
KSIĄŻECZKA RYMOWANKA FISCHER PRICE NOWA J. POLSK (416872260) - Aukcje internetowe Allegro u nas ok 80
Oglądałam ją dzisiaj, tylko u nas są po 99
DJ Dżdżownica Shelcore od Cobi NOWOŚĆ! W-wa (421143098) - Aukcje internetowe Allegro
I to też oglądałam i takie se
KSIĄŻECZKA RYMOWANKA FISCHER PRICE NOWA J. POLSK (416872260) - Aukcje internetowe Allegro u nas ok 80
izabela352
Fanka BB :)
jak i czym myjecie zaworki od niekapkow?
Ja myje, choc nie jest lekko, malutka szczoteczka zamontowanana w duzej szczotce do butelek. Teraz uzywamy juz twardego ustnika i jest niewygodnie ale staram sie...jak i czym myjecie zaworki od niekapkow?
izabela352
"dziubki" ja tez myje ta szczotka ale pytam o zaworki- w srodku strasznie zachodza sokiem i nie da sie ich myc w ten sposob. albo ja nie potrafie
Masz na mysli niekapek Aventa? Ja myje najzwyczajniej w swiecie - gabka + b.goraca woda +delikatny plyn do mycia i...jechane! Ale fakt - lekkie przebarwienia i tak pozostaja."dziubki" ja tez myje ta szczotka ale pytam o zaworki- w srodku strasznie zachodza sokiem i nie da sie ich myc w ten sposob. albo ja nie potrafie
reklama
izabela352
hruda- w twoim niekapku widocznie jest niewyciagany zaworek jak w moim. chyba bede musiala kupic piotrusiowi nowy sprzet do picia. w sumie w domu nie ma problemu bo pije ze szklanki ale jak gdzies wychodzimy to niekapek jest praktyczny. choc jak sie zastanowie to przeciez piotrus pije wode z butelki z dziubkiem (tej malej pet) wiec moglabym niekapek zlikwidowac calkiem