reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
ja mam już upatrzony model spacerówki typu parasolka z full wypas wyposarzeniem, czyli budka, kosz na zakupy folia i osłonka na nóżki czekam tylko na kaskkę
no i polecam właśnie taki typ wózka spacerowego łatwo to przewozić autem i nie tylko a i w domku zajmuje niewiele mnieksca

Oj,Wy już o spacerówkach myślicie. Mateusz jeszcze w głębokim,ale już tak na styk. Ja mam taki starszy model wózka,nie taki co zapina się na stelażu i nosidełko i gondolę. Mój głęboki przerabia się na sportkę,więc już niedługo przemienimy. A później dostanę od szwagierki taką właśnie "laskę".

myśmy juz Staska wsadzili w coneco V3
wozek-spacerowy-coneco-v_5581.jpg

Plusy
- regulowane oparcie, prawie do pozycji lezacej, niezaleznie regulowane oparcie nozek
- skretne przednie kola z mozliwoscia blokady
- mozna przepinac gomdole przodem i tylem do kierunku jazdy

minusy
- chybotliwe siedzisko
- brak okienka w daszku, jak jedzie przodem do kierunku jazdy to nie widac co robi

Ogolnie jestem zadowolona.​

Do lasek/parasolek to chyba nasze maluchy jeszcze za małe. Jesli chodzi o tekie małe i lekkie spacerówki to wydaje mi się że lepiej poczekać aż dziecko ma około roku.
Ja marzę żeby przenieść Łukasza do spacerówki, bo wreszcie będzie więcej widział...

A my z okazji Dnia Kobiet zaczęliśmy jeździć spacerówką-taką zamienną z gondolą (na tym samym podwoziu Implast Driver 4xl). Mały zadowolony-rozgląda się wokoło i śmieje się do gałęzi.:rofl2:Wg mnie też na parasolki jeszcze za wcześnie-mają za słabą amortyzację; ważne żeby dzidziuś był dobrze chroniony przed wybojami na naszych wspaniałych chodnikach.

I ja już mam spacerókę w domu (wymienianą z gondolą) ale jeszcze chyba poczekam troszkę, szczególne że w gondoli mam podnoszone oparcie. Ale nie mogę się doczekać :-)

reklama
ja po swojej wsi mam zamiar długo jexdzić naszym terenowym polaczkiem ale potrzebuje wózka który szybko się składa do mini rozmiaró i to tylko parasolka ma bo jak jeździmy do teściowej czy wogóle na zakupy czy po coś innego do miasta to jest masakra bo nasz polat to taki wielki model trzeba ściągać 4 koła i już nic więcej do bagażnika nie włożymy a teściowa ostatnio miała focha bo chciała wyjść z małą na spacer i klops bo ja nigdy wózka nie biorę bo to dla mnie samej mega wyczyn

Do góry