wczoraj walsnie omawialysmy ten temat na watku glownym - od strony 933dziewczyny a powiedzcie mi co sadzicie o chodzikach? znam opinie lekarzy na ten temat oczywiscie ale chcialabym wiedziec co inne mamy na to...
reklama
izabela352
Fanka BB :)
uznalismy z M, ze pora juz kupic nowa spacerowke dla naszego brzdaca. moze macie jakies sugestie?
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
ja mam już upatrzony model spacerówki typu parasolka z full wypas wyposarzeniem, czyli budka, kosz na zakupy folia i osłonka na nóżki czekam tylko na kaskkę
no i polecam właśnie taki typ wózka spacerowego łatwo to przewozić autem i nie tylko a i w domku zajmuje niewiele mnieksca
no i polecam właśnie taki typ wózka spacerowego łatwo to przewozić autem i nie tylko a i w domku zajmuje niewiele mnieksca
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Oj,Wy już o spacerówkach myślicie. Mateusz jeszcze w głębokim,ale już tak na styk. Ja mam taki starszy model wózka,nie taki co zapina się na stelażu i nosidełko i gondolę. Mój głęboki przerabia się na sportkę,więc już niedługo przemienimy. A później dostanę od szwagierki taką właśnie "laskę".
myśmy juz Staska wsadzili w coneco V3
Plusy
- regulowane oparcie, prawie do pozycji lezacej, niezaleznie regulowane oparcie nozek
- skretne przednie kola z mozliwoscia blokady
- mozna przepinac gomdole przodem i tylem do kierunku jazdy
minusy
- chybotliwe siedzisko
- brak okienka w daszku, jak jedzie przodem do kierunku jazdy to nie widac co robi
Ogolnie jestem zadowolona.
- regulowane oparcie, prawie do pozycji lezacej, niezaleznie regulowane oparcie nozek
- skretne przednie kola z mozliwoscia blokady
- mozna przepinac gomdole przodem i tylem do kierunku jazdy
minusy
- chybotliwe siedzisko
- brak okienka w daszku, jak jedzie przodem do kierunku jazdy to nie widac co robi
Ogolnie jestem zadowolona.
AsiaKC
Just mama
Do lasek/parasolek to chyba nasze maluchy jeszcze za małe. Jesli chodzi o tekie małe i lekkie spacerówki to wydaje mi się że lepiej poczekać aż dziecko ma około roku.
Ja marzę żeby przenieść Łukasza do spacerówki, bo wreszcie będzie więcej widział...
Ja marzę żeby przenieść Łukasza do spacerówki, bo wreszcie będzie więcej widział...
...no tez mi sie tak wydawalo ze ciut za wczesnie na parasolki!Do lasek/parasolek to chyba nasze maluchy jeszcze za małe. Jesli chodzi o tekie małe i lekkie spacerówki to wydaje mi się że lepiej poczekać aż dziecko ma około roku.
tygrysiatko
Zaangażowana w BB
A my z okazji Dnia Kobiet zaczęliśmy jeździć spacerówką-taką zamienną z gondolą (na tym samym podwoziu Implast Driver 4xl). Mały zadowolony-rozgląda się wokoło i śmieje się do gałęzi.Wg mnie też na parasolki jeszcze za wcześnie-mają za słabą amortyzację; ważne żeby dzidziuś był dobrze chroniony przed wybojami na naszych wspaniałych chodnikach.
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
ja po swojej wsi mam zamiar długo jexdzić naszym terenowym polaczkiem ale potrzebuje wózka który szybko się składa do mini rozmiaró i to tylko parasolka ma bo jak jeździmy do teściowej czy wogóle na zakupy czy po coś innego do miasta to jest masakra bo nasz polat to taki wielki model trzeba ściągać 4 koła i już nic więcej do bagażnika nie włożymy a teściowa ostatnio miała focha bo chciała wyjść z małą na spacer i klops bo ja nigdy wózka nie biorę bo to dla mnie samej mega wyczyn