reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
ja tez kupowalam z argosa, ale jak poszperalam na dzieciecych to w innych sklepach byly nawet 50 funotw tansze!

ale to szczegolnie wlasnie foteliki i wozki..bo reszta podobnie..

To zaszalałaś Harsh! :-D
Fotelik super! Słyszałam o britaxach same superlatywy!!!

Paweł ma coneco zenith, czerwono-szary! Jest świetny!!! Jesteśmy bardzo zadowoleni! W przyszłości i Łukaszowi taki zakupimy :-)

My dzisiaj zrobiliśmy duże zakupy
fotelik taki
LRG_E09427.jpg

taki kojec:

A05688.jpg

i krzesełko

282-0982355A68UC410585X.jpg

zakupy przyjadą dopiero w poniedziałek ale najbardziej się cieszę z krzesełka do karmienia, małego wsadziliśmy do każdej sztuki w sklepie i ten mu najbardziej przypasował
a przetestował mnóstwo tych krzesełek, fotelików zresztą też hihihi
jeszcze mieliśmy zamiar kupić mu bubble go ten jeździk, który zdaje się małagorzatka miała, ale akurat nie mieli na składzie

Blimak czy mogę być bezczelna i zapytać się ile ten fotelik kosztuję?? bo ja jestem dopiero na etapie wybierania...
a co do kojca to ja kupiłam na allegro i podoba mi się tylko z jednym ale... podstawa jego jest dość twarda obciągnięta praktycznie tylko ceratką- czy u Ciebie też tak jest??

Blimak czy mogę być bezczelna ??

hehe jak to przeczytałam to już myślałam że chcesz powiedzieć że wszystko jest ohydne:-D:tak::tak:
my za ten fotelik zapłaciliśmy 120 euro i dostaliśmy jeszcze 10% zniżki za to że był z wystawy - ostatrni
w polsce nie wiem ile kosztuje pewnie3 raz\y tyle jak większość rzeczy, nazywa się maxi cosi tobi
a co do kojca to nasz ma taki cienki piankowy materacyk obszyty materiałem takim jak narożniki. Nie jest bardzo twardy ale super miekki też nie jest. Jak dla mnie to taki w sam raz bo maluch się ma w nim poruszać a na miękkim to niewygodnie.

jak masz za twarde to zawsze możesz tam włożyć jakiś koc albo coś

a co do kojca to ja kupiłam na allegro i podoba mi się tylko z jednym ale... podstawa jego jest dość twarda obciągnięta praktycznie tylko ceratką- czy u Ciebie też tak jest??
mamy chyba identyczne kojce, ale ja sobie chwale to, ze jest taki twardy. piotrus przynajmniej stabilnie w nim siedzi.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry