reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny juz raz o tym pisalam ale teraz to juz koniecznosc,czy wymienialyscie juz lub macie zamiar wymienic w najblizszym czasie wanienki? Nel ma ta z fisher pricea i albo mi sie wydaje albo juz jest za mala...niby powinna jeszcze starczac...Ma ktoras z Was Onda? bo wlasnie ta chcialam teraz kupic....
moim zdaniem tez juz wanienka zaczyna byc przymala, Stasio sidzi na foczce, wiec pewnie jeszcze troche damy rade, ale i ta foczka jakby za krótka, i Stasiek mi z niej ucieka. Jak wrocimy za miesiac do domu to mysle o kąpaniu Staska w normalnej wannie, w takim siedzisku.
WSPANIALE KRZESELKO DO KAPIELI W HURTOWEJ CENIE!!! (316373925) - Aukcje internetowe Allegro
to sie przyda na długo, a juz mam plan ze jak sie Stasiek wykąpie, to sobie doleję ciepłej wody i sama sie wypluskam, wiec przyoszczędzę ;-)
WSPANIALE KRZESELKO DO KAPIELI W HURTOWEJ CENIE!!! (316373925) - Aukcje internetowe Allegro
to sie przyda na długo, a juz mam plan ze jak sie Stasiek wykąpie, to sobie doleję ciepłej wody i sama sie wypluskam, wiec przyoszczędzę ;-)
Ja mam wanienke jeszcze dobra ale gdy za mala sie zrobi to nie bede nowej kupowala bo jak hanifka bedzie juz siedziec to bede ja kapala w brodziku z prysznica ladnie bedzie sobie w nim siedziala ody jej naleje i sie bedzie chlapalaDziewczyny juz raz o tym pisalam ale teraz to juz koniecznosc,czy wymienialyscie juz lub macie zamiar wymienic w najblizszym czasie wanienki? Nel ma ta z fisher pricea i albo mi sie wydaje albo juz jest za mala...niby powinna jeszcze starczac...Ma ktoras z Was Onda? bo wlasnie ta chcialam teraz kupic....
izabela352
Fanka BB :)
a spotkalyscie sie moze gdzies z taka "opaska" na glowke dziecka, ktora zaklada sie po to, zeby woda nie leciala na buzke? moj piotrus juz powoli nie chce siedziec w wanience i zaczynam miec problem z myciem mu glowki...
izabela352
a co do nowej wanienki to ja tez nie zamierzam kombinowac tylko jak maly mi z niej wyrosnie to go przesadze do normalnej wanny
U nas idzie kupic takie cosa spotkalyscie sie moze gdzies z taka "opaska" na glowke dziecka, ktora zaklada sie po to, zeby woda nie leciala na buzke? moj piotrus juz powoli nie chce siedziec w wanience i zaczynam miec problem z myciem mu glowki...
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87108&Do=87267&_SSL=0&pArtikel=324535&pPosition=1
http://www.baby-walz.com/SyEngine.php?Act=87108&Do=87267&_SSL=0&pArtikel=324539&pPosition=6
izabela352
dzieki dziewczyny :-). w przyszlym tygodniu wybieram sie do auchanu to poszukam. a jak nie to uderze do tesco.
reklama
a spotkalyscie sie moze gdzies z taka "opaska" na glowke dziecka, ktora zaklada sie po to, zeby woda nie leciala na buzke? moj piotrus juz powoli nie chce siedziec w wanience i zaczynam miec problem z myciem mu glowki...
Jest dobre bo używam ją dla Olki
NOWE Canpol RONDO KĄPIELOWE do kąpieli bez łez (319876102) - Aukcje internetowe Allegro