reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
No i nie dopisałam, kup w Świecie Dziecka bo na allegro się nie opłaca + koszta wysyłki, to zaplacisz więcej a to kosztuje kolo 20zł :tak:

etka- ja prawie wcale nie kupuje na allegro. raz, ze przesylka kosztuje a dwa jak czegos nie dotkne to temu nie ufam. a poza tym mam wieksza frajde jak ide do sklepu ;-)

A my dzis bylysmy z hanifka na spacerku po drodze weszlam do sklepu dzieciecego no i normalnie musialam cos kupic wszystko takie ladne bylo wiosenne i letnie juz tak wiec kupilam HAnifce 3 sukieneczki juz na lato...w zeczywistosci wygladaja o wiele ladniej...

uwielbiam takie sukienki po zawsze na chłodniejsze dni moża ubrac coś jeszcze pod spód jakąś gładką bluzeczke
ja tez małje kupuje mnóstwo sukieneczek ale raczej używane markow w second heandzie bo jak mam dać min. 40 zeta za kiecke na kilka tygodni to ja dziękuje i za te pieniądze mam 5 ekstra

Klavell! śliczne!! Ostatnia mi sie podoba najbardziej! :-D
dla taich ciuszków chciałabym miec córeczke ;-)

Klavel - śliczne sukieneczki. Widze, że też się obkupujesz w KIK'u:tak: Ładne mają tam ubranka, tylko np. z bawełnianymi body miałam problem, bo się strasznie rozciągały po praniu (a piorę zgodnie z instrukcją producenta). Ja często zaglądam też do Zeemana, mimo, że to taki "tani dyskont" to jednak wydaje mi się, że bieliznę niemowlęcą mają lepszej jakości a ubranka równie słodziutkie, przy czym całkiem nie drogie. Na razie nie kupuję za dużo ubranek, bo i tak pełna komoda, ale na lato pewnie będę musiała zakupić trochę rzeczy, bo te po Kubie będą albo już za małe albo jeszcze za duże, mimo, że przecież to niby 2 m-ce różnicy, bo Kuba lipcowy a Tymo wrześniowy.

No kupuje w kiku bo ciuszki sa fajne i nie drogie za sukieneczki dala 11 euro ta rozowa kosztowala 2,99 a dwie pozostale po 3,99 czyli grosze to wychodzi w polsce o wiele drozsze sa ciuszki wiem bo mama mi duzo kupila i wysylala juz tez na lato ale teraz powiedziala ze sie nie oplaca no i wysala hanifce 100 euro na zajaczka i ja jej w kiku pokupuje narazie jeszcze sie wstrzymam bo chce zobaczyc po ile sa ciuszki dzieciece w turcji i jakie..
a o tym drugim sklepie nie slyszalam u nas jest jeszcze sklep familia tam znajdziesz ciuchy dla calej rodziny i tez po przystepnych cenach

reklama
dziewczyny a powiedzcie mi co sadzicie o chodzikach? znam opinie lekarzy na ten temat oczywiscie ale chcialabym wiedziec co inne mamy na to...

Do góry