reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Ja dzis bylam na zakupkach i kupilam mojej malej ksiezniczce slizne rozowe nike i kozaczki tzw EMU nie umialam sie powstrzymac tak mi sie spodobaly

to zdjecie sciagnelam z netu buciki kupilam takie same
butty40mi8.jpg

reklama
pod tym adresem jest sklep internetowy producenta pieluch Bella Happy, polecam, sa taniej niż w sklepie. Zrobiłam sobie zapas Midi - 3 opkakowania po 90 szt, cena 40 zł, wysyłka gratis (przy zamówieniu pow. 120 zł). Wychodzi taniej o 1/4 od pampersów.
Ja osobiscie lubie te pieluszki, ładnie wchlaniaja i nie obcieraja nozek :-)

[www.blizejciebie.pl/index.php]

Harsh pochwal się chustą. Ja chcę też kupić ale jeszcze nie widziałam w sklepach takiej prawdziwej chusty i nie jestem pewna czy potrafiłabym ją wiązać. Chusta by mi się przydała bo już niedługo przeprowadzamy sie "na swoje" i nie będzie babci do lulania czy zrobienia obiadu.

Cześć! Harsh pochwal się chusta! ja widziałam ostatnio takie chusto-torby... Bebelulu czy jakoś tak.
Były Dwa modele lulu i hamalulu. Kupiłąbym bo czasem ręki mi brakuje a z drugiej strony chcę kupić nosidełko babybjorn Active ale to jak mały będzie miał ze 3 miechy, żeby kręgosłup silniejszy był.
Poradźcie...

ja kupilam nosidelko tej samej firmy i taki sam kolor jak wozek do chusty jakos nie jestem przekonana jak znajde zdjecie w necie to rzuce bo niestety apara dalam szwagierce

ok, przesylka doszla :)
Powiem Wam szczerze, ze Olaf wyglada w tym smiesznie, chociaz jest mu wygodnie.
Nie wiem czy bede go jednak nosic, bo wydaje mi sie, ze jest za duzy do pozycji lezacej juz, a pionowe jednak go nie bede sadzac....
W kazdym razie, jestem srednio zadowolona, ale chyba tu bardziej chodzi o moje obawy niz komfort Olafa :) Bo z tym jest ok.

Tak wiec Izo, radze Ci poczekac :)

reklama
Do góry