Tygrysku - a próbowałaś, czy działa na pilot tv? Bo moja działała
.
A mi dzisiaj poprzychodziły rzeczy kupione na Allegro. Zamówiłam sobie
torbę Canpola na akcesoria dziecięce i trochę się rozczarowałam, bo okazało się, że tej torby nie można zawiesić na rączkę wózka
. Ale niech tam, nie będę odsyłać. W końcu na aukcji nie pisało, że można, a ja nie pomyślałam, żeby zapytać. Mea culpa. Może coś pokombinuję z zapięciami. A poza tym to bardzo fajna jest i pojemna, z przewijakiem i saszetką na brudne pieluszki. Bo torba oryginalnie dołączona do wózka jest strasznie nieporęczna i bardzo nie wygodnie do niej się dostać. Za każdym razem trzeba odsuwać dwa zamki, które się zacinają.
Druga rzecz to malutka
buteleczka do podawania lekarstw Nuby - myślę, że się przyda właśnie do podawania witamin (poza D3, bo tą będę chyba podawać właśnie na łyżeczce, żeby mieć pewność, że wszystko znajdzie się w buzi Tymka).
Kupiłam też
bezpieczną poduszkę-klin - mam nadzieję, że Tymkowi ulży w katarze. Nie jest taka "stroma", więc może nie będzie się zsuwał.
No i prześcieradełko do łóżeczka, bo miałam jak dotąd tylko jedno. Trochę ostatnio zaszalałam z zakupami przez internet, ale tak to jest jak dadzą babie trochę kasy i dostęp do aukcji
. Muszę poszukać jeszcze tylko jakieś fajnej niedrogiej pościeli do łóżeczka dla obu moich chłopaków.