reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Fakt buciczki sa malutkie takie dla parady tak samo jak kozaczki czy adidaski ktore jej kuplam...no a ciocia ma gust trzeba przyznac, bo rozowych ubranek moja mala ma mase praktycznie wszstko rozowe albo biale

reklama
Moj kochany mezulek wczoraj znow milo nas zaskoczyl...przyjechal z prezencikami z pracy Hanifce kupil przesliczne pantofelki i az 6 smoczkow nie wiem po co az tyle no ale podziele sie z kolezanka :))) nie potrzebuje ktoras z was smoczka hihi...kupil tez Malej nowy fotelik samochodowy zastanawialam sie tylko po co skoro ten co mamy jest dobry maz szybko mi to wyjasnil fotelik ktory mamy nie ma zadaszenia tak zwanej budy , a jak bedzie padal snieg lub deszcz to co zrobimy??? kochany tatus pomyslal o wszystkim tylko nie przyszlo mu do glowy to ze jak pada to z Mala siedze w domu :))) Zobaczcie jaka Hanifka jest ucieszona z nowego foteliku jak dumnie w nim siedzi moje kochane dziecko...
pict0001qe1.jpg
pict0003zh6.jpg

pict0007rm7.jpg
pict0008vx5.jpg

pict0009jh9.jpg

Klavell słodziutkie te ubranka ale najbardziej mnie rozbrajają buciki - są za****ste :-):-):-) No i Hanifka ma przekochanego tatusia. Widac, ze jest w niej zakochany po uszy.

Klavell ta zielona sukieneczka prześliczna(pewnie kupiona w Niemczech) ja sznupie po internecie bo chce kupić coś ładnego małej na wigilie na razie bez rezultatów...

Donosze, że od jutra w Makro są następujące promocje:
- chusteczki Nivea Soft & Care 4 paczuszki za 22.14zł
- chusteczki Dzidziuś 3 paczuszki po 12.18 zł
- pieluchy Happy BIGPACK za 41.51 zł

Od razu mam pytanie - czy któraś z was uzywała chusteczek Dzidziuś? Jakie są i jak pachną?

reklama
Tygrysku pisałas wcześniej na któryms watku, ze kupiłas butelki TOMMEE TIPPEE. Wypróbowałas juz je? Z jakim smoczkiem kupiłas. Ja sie bardzo zastanawiam nad zakypem butelek (bo i tak musze juz dokupic) i smoczków do uspakajania (bo mały uspokaja sie tylko z cycem w buzi).
Czy moze jeszcze ktoras z was ma rzeczy tej firmy?

Do góry