reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

ja mam taka zwykła chuste babuni robiona na drutach jest ciepła i dlatego jak w domku jest chłodno to owijam w nia Wikusie, moze jakby mi ja ktos pozadnie zwiazał to by sie nadawała do noszenia dziecka bo jest duza

reklama
Znalazlam nosidelko jakie mam dla Hanifki, tylko inny kolor braz taki jak wozek...slicznie w nim siedzi...wczoraj bylysmy pierwszy raz w sklepie nie daleko, bo balam sie ze bedzie jej niewygodnie i bedzie plakac, ale nie bylo jej bardzo wygodnie tak wygodnie ze zasnela. bylam nie daleko bo nie hce jej za dlugo tak nosic ani za czesto bo lepiej jak lezy w wozku ale do sklepu niedaleko to bedziemy chodzic z nosidelkiem bo nie oplaca mi sie wozka znosic na te 15 minut
8bfb_12.JPG

s.gif

Oglądałam je w sklepie i mi sie podobało! Na fotkach też super wygląda no i piszesz że dla Malutkiej wygodne.
Ja się czaję na babybjorn active bo ma pas biodrowy mocny. A to Icoo jako jedno z niewielu też am, prawda?

Zdecydowałam się na zakup chusty. Mamy bebelulu model lulu. Kolor moro.
Fotki nie mam ale na stronce www. bebelulu.pl można ją obejrzeć.
Na razie Łukasz nie nosiłam ale Pawełka i owszem (przez chwilę) i bardzo mu się podobało :-)

Wlasnie mama mi przyslala zdjecia rzeczy ktore kupila Hanifce na Mikolaja...prawdea ze sliczne???Zdjecia kiepskiej jakosci bo robione telefonem nie widac gokladnych kolorow ale i tak sliczne
zdjcie010fn7.jpg
zdjcie011hg9.jpg

zdjcie008wt0.jpg
zdjcie013ma9.jpg

zdjcie012xr6.jpg

A taka sliczna sukienusie i lakierki kupila Ciocia Kasia swojej kochanej Hanifce pod choinke
zdjcie006gj2.jpg
zdjcie004nm7.jpg

SLICZNOSCI

klavell słooooodkie ubranka:-):-):-) Hanife bedzie wygladac jak maly puchaty kroliczek:happy2: A ta sukienka to nadaje sie na bal...a w koncu sylwester przed nami;-) Sliczne! Co do buciukow to chyba jeszcze sobie w nich nie pobryka bo jest za malutka ale i tak sa fajne:tak:

My juz definitywnie rozstajemy sie z rozmiarem 56 wiec poszla kolejna polka w ruch..tym bardziej ze Nel musi nosic ta pieluche dodatkowa i byloby jej juz ciasnowo w 56.Juz nie moge sie doczekac kiedy zacznie nosic te wszystkie dresiki i bluzeczki ale pewnie za miesiac wszystko bedzie juz dobre.

reklama
a moja Wikusia ma wiele par bucików to są pewnie takie dla maluszków zamiast skarpetek czy kapciuszków tak bardziej dla parady.
fakt śliczne rzeczy Klavell ma Hanife no i te rzeczy co ty z mężem kupywaliście są śliczne wogóle te wszystkie maluśkie rzeczy w stylu dorosłym sa rewelacyjne, no i chwalę ciocię za gust bo my wszystkie ubranka z prezentów mamy w landrynkowych óżowych kolorkach.

Do góry