reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Ostatnia edycja:
reklama
poszłam wczoraj do apteli i poprosiłam o paste dla dzieci a Pani daje mi tubkę za 25 zl:szok::szok: no chyba zwariowała kobieta
powiedziałam jej ze chce elmex i cena spadła do 11zl:-D

poszłam wczoraj do apteli i poprosiłam o paste dla dzieci a Pani daje mi tubkę za 25 zl:szok::szok: no chyba zwariowała kobieta
powiedziałam jej ze chce elmex i cena spadła do 11zl:-D
chciała na Tobie zarobić :tak::tak::tak::tak:zawsze proponują najdroższe rzeczy :tak::tak::tak::tak:
ja kupuje w rossmanie i jest tańsza.Elmex kosztuje ponad 9,00 a colgate smiles ok 7,50 tubka.jak masz gdzieś w poblizu rossmannn to po co przepłacać w aptece.:-)

A my jak to kobitki dzis wybralysmy sie na male zakupy :-)
dsc06985q.jpg

Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 141KB).

klavell, nie stroj tak juz Hani, bo ci ja ktos skradnie:-D;-)

kupilam dzis po raz pierwszy pieluszki z Lidla : Toujours (cos w tym stylu), sa w promocji po 26zl, wydaja sie byc ok, podobne do Dada, tylko chyba bardziej miekkie

reklama
Wybieram się na wczasy nad może i zastanawiam się w czym będzie mała biegać po plaży. Nie jestem za tym by latała na golasa z wielu powodów. Zastanawiam się więc w czym w samym pampersie? Oglądałam stroje kąpielowe ale wydawały mi się na dziewczynki bez pieluchy bo były jakieś takie powycinane, że w żaden sposób pelucha by tam nie pasowała. Hmm.. Macie jakieś pomysły ?

Do góry