reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Dziewczyny, jakby któraś z was wybierała się na zakupy do jakiegoś centrum handlowego gdzie znajduje się Zara prosiłabym o sprawdzenie czy mają na stanie sweterek biały (nie bolerkowe) z kokardkami rozmiar 18-24 miesiące :) Niestety u mnie jest tylko granatowy i nie będzie pasować mi do większości rzeczy. Chyba, że widziałyście gdzieś biały idealnie byłoby gdyby był z kokardkami :D

reklama
Justyna - koszulka dla Mateusza Boys will be Boys mnie rozwalila...sama taka bym nosila:-p:cool2: ...a ja w takiej spodnicy wygladam jak Mormon:szok::-p
Dziewczyny, jakby któraś z was wybierała się na zakupy do jakiegoś centrum handlowego gdzie znajduje się Zara prosiłabym o sprawdzenie czy mają na stanie sweterek biały (nie bolerkowe) z kokardkami rozmiar 18-24 miesiące :) Niestety u mnie jest tylko granatowy i nie będzie pasować mi do większości rzeczy. Chyba, że widziałyście gdzieś biały idealnie byłoby gdyby był z kokardkami :D
Ja moge zobaczyc...ale co wtedy jak bedzie, kupic, wyslac itd???:sorry2:

kupilam wczoraj takie sandalki. chyba jako jedyne nie z zamszu/nubuku:sorry2:
Julitka ma juz nr buta 23:szok:

2z7k6sm.jpg

Tmadzik - bede dzis w Zarze Kids ( tzn w Galerii wiec zajde do Zary skoro musze;-):-p:-D)
Co mam obczaic?:confused:

Hurdzia na razie zobacz czy mają białe sweterki na zapinanie z kokardkami. Jak coś to daj mi znać czy w ogóle mają - moja mama ma jej kupić :) Więc muszę jeszcze z nią pogadać.

reklama
a my dostaliśmy w prezencie buciki firmy elefanten mi osobiście bardzo sie podobają ale nie o to mi chodzi
mała dostała je w rozmiarze 20 i są za duze na chwile obecna nosi 19 - ale ma malą stópkę...

Do góry