reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Dziewczyny, jakby któraś z was wybierała się na zakupy do jakiegoś centrum handlowego gdzie znajduje się Zara prosiłabym o sprawdzenie czy mają na stanie sweterek biały (nie bolerkowe) z kokardkami rozmiar 18-24 miesiące :) Niestety u mnie jest tylko granatowy i nie będzie pasować mi do większości rzeczy. Chyba, że widziałyście gdzieś biały idealnie byłoby gdyby był z kokardkami :D

reklama
Justyna - koszulka dla Mateusza Boys will be Boys mnie rozwalila...sama taka bym nosila:-p:cool2: ...a ja w takiej spodnicy wygladam jak Mormon:szok::-p
Dziewczyny, jakby któraś z was wybierała się na zakupy do jakiegoś centrum handlowego gdzie znajduje się Zara prosiłabym o sprawdzenie czy mają na stanie sweterek biały (nie bolerkowe) z kokardkami rozmiar 18-24 miesiące :) Niestety u mnie jest tylko granatowy i nie będzie pasować mi do większości rzeczy. Chyba, że widziałyście gdzieś biały idealnie byłoby gdyby był z kokardkami :D
Ja moge zobaczyc...ale co wtedy jak bedzie, kupic, wyslac itd???:sorry2:

kupilam wczoraj takie sandalki. chyba jako jedyne nie z zamszu/nubuku:sorry2:
Julitka ma juz nr buta 23:szok:

2z7k6sm.jpg

Tmadzik - bede dzis w Zarze Kids ( tzn w Galerii wiec zajde do Zary skoro musze;-):-p:-D)
Co mam obczaic?:confused:

Hurdzia na razie zobacz czy mają białe sweterki na zapinanie z kokardkami. Jak coś to daj mi znać czy w ogóle mają - moja mama ma jej kupić :) Więc muszę jeszcze z nią pogadać.

reklama
a my dostaliśmy w prezencie buciki firmy elefanten mi osobiście bardzo sie podobają ale nie o to mi chodzi
mała dostała je w rozmiarze 20 i są za duze na chwile obecna nosi 19 - ale ma malą stópkę...

Do góry