reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

ostatnio poruszany był temat mycia ząbków
a ja myje je Julci samą wodą- jaką paste mogę kupić- i czy juz powinnam czy jeszcze się wstrzymać??

reklama
Asiek my też używamy tej której gagulec także polecam:tak: a co do stópki Julci to faktycznie maleńka:szok: moja Tuśka ma rozmiar 21 i wyadawało mi się że taka malutka a tu 19:shocked2:
Donkat gdzie kupiłaś te sandałki?Bardzo ładne:-)

czyli co wyszło na to że tylko ja nie myłam ząbków pastą:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a co do stopy to ja mam rozmiar 35 więc pewnie nóżka po mamusi:-)

Oliwka ma rozmiar sandałków 22 :tak::tak::tak::tak:i ma mało luzu,więc czuję że w połowie lata będzie trzeba kupic jeszzce jedne sandałki bo te będą zamałe

reklama
Do góry