reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Klio, ja mam dla julitki dwuczesciowy kostium. w zeszlym roku sie w nim kapala i ladnie zakrywal pieluszke. wydaje mi sie, ze wsamym papmpersie nie powinno dziecko biegac nie tyle ze wzgledu na golizne, co odsloniete cale cialko i narazone na dzialanie promieni slonecznych. moze chociaz jaks koszulke na ramiaczkach?

reklama
może rzeczywiście niech biega w samym pampersie i koszulce na ramiaczka i starczy.
Oliwka ma 2 stroje jednoczęściowe ale ona już bryka bez pampersa :tak::tak::tak::tak:

mm roku chodzila w stroju jednoczesciowym pieluszka w niczym nie przeszkadzala
w tym roku tez ma jednoczesciowe dwa ale juz bedztie biegala w niech bez pieluszki

w Biedronce sa w promocji pieluszki Dada ze skarpetkami z grzechotka za 26zl i chusteczki 4pak

A w ogoel dobre sa te Dada? Ile normalnie kosztuja za ile sztuk? Sa pieluchomajtki Dada?
Ja je lubię, Maciek też. Normalnie kosztują 30 zł i jest chyba 46 sztuk. Ostatnio przerzuciliśmy się z przymusu (w Biedronce nie można płacić kartą, a gotówki już nie mamy:no::-() na Huggiesy Super flex i też jestem bardzo zadowolona. Pieluchomajtek Dada nie ma. Chyba.

Takie przyzwoite, pozna porownac do Haggies Classic, paczka kosztuje 30 zł, ale nie pamietam ile jest w paczce. Pieluchomajtek napewno nie ma, niestety.

ja jestem z Dada zadowolona. tych w rozmiarze 7-18kg jest 50szt. Julitka ich nie przesikuje w nocy, chyba ze juz naprawde duzo wypije przed snem

reklama
nie ma pieluchomajtek dady,a pieluszki są bardzo fajne,i bardzo chłonne,Oliwka nigdy mi nie przesikała ich w nocy o czym nie moge powiedzieć o huggisach bo często przeciekały :tak::tak::tak::tak::tak:

a pieluchomajtki bardzo fajne są z rossmana babydreams.uzywamy ich jak jedziemy gdzieś na długie zakupy lub do autobusu.

Do góry