reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Klio, ja mam dla julitki dwuczesciowy kostium. w zeszlym roku sie w nim kapala i ladnie zakrywal pieluszke. wydaje mi sie, ze wsamym papmpersie nie powinno dziecko biegac nie tyle ze wzgledu na golizne, co odsloniete cale cialko i narazone na dzialanie promieni slonecznych. moze chociaz jaks koszulke na ramiaczkach?

reklama
może rzeczywiście niech biega w samym pampersie i koszulce na ramiaczka i starczy.
Oliwka ma 2 stroje jednoczęściowe ale ona już bryka bez pampersa :tak::tak::tak::tak:

mm roku chodzila w stroju jednoczesciowym pieluszka w niczym nie przeszkadzala
w tym roku tez ma jednoczesciowe dwa ale juz bedztie biegala w niech bez pieluszki

w Biedronce sa w promocji pieluszki Dada ze skarpetkami z grzechotka za 26zl i chusteczki 4pak

A w ogoel dobre sa te Dada? Ile normalnie kosztuja za ile sztuk? Sa pieluchomajtki Dada?
Ja je lubię, Maciek też. Normalnie kosztują 30 zł i jest chyba 46 sztuk. Ostatnio przerzuciliśmy się z przymusu (w Biedronce nie można płacić kartą, a gotówki już nie mamy:no::-() na Huggiesy Super flex i też jestem bardzo zadowolona. Pieluchomajtek Dada nie ma. Chyba.

Takie przyzwoite, pozna porownac do Haggies Classic, paczka kosztuje 30 zł, ale nie pamietam ile jest w paczce. Pieluchomajtek napewno nie ma, niestety.

ja jestem z Dada zadowolona. tych w rozmiarze 7-18kg jest 50szt. Julitka ich nie przesikuje w nocy, chyba ze juz naprawde duzo wypije przed snem

reklama
nie ma pieluchomajtek dady,a pieluszki są bardzo fajne,i bardzo chłonne,Oliwka nigdy mi nie przesikała ich w nocy o czym nie moge powiedzieć o huggisach bo często przeciekały :tak::tak::tak::tak::tak:

a pieluchomajtki bardzo fajne są z rossmana babydreams.uzywamy ich jak jedziemy gdzieś na długie zakupy lub do autobusu.

Do góry