reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Prosze o pomoc - prezent praktyczny i orginalny na narodziiny coreczki?

...zupelnie zapomnialam co wtedy bylo na wage zlota...aha - sen!:-p:-D

reklama
Ja najbardziej cieszyłam się z pieluch:sorry:,bo dopiero później zobaczyłam ile kasy na to idzie. Nie wiem za ile to ma byc prezent,ale jakby co zawsze możesz dorzucić jakiś ciuszek na wyrost

Edytowałam posta i dodałam karuzelkę na łóżeczko. W Smyku Canpola (z plastikowymi zwierzątkami) dostaniesz za ok. 50 zł.
Dzieki kochana ale karuzelka tez odpada - tez juz maja i nie chceili pluszakow tylko plastik...taka wybredna i marudna mama:baffled::rofl2:
Myslalam o jakiejs fajnej grzechotce albo sukience:sorry:ale to chyba oklepane...

reklama
Myslalam o jakiejs fajnej grzechotce albo sukience:sorry:ale to chyba oklepane...

a dlaczego ma byc nieoklepane? przeciez ciuszkow nigdy za wiele. ja sie bardzo cieszylam, gdy za pol roku czy rok moglam wyciagnac sukieneczke dla Julitki, ktora dostala wlasnie z okazji urodzin. oblicz tylko mniej wiecej, jaka wtedy bedzie pora roku, zeby nie trafic z koronka na zime:sorry:
nieoklepane prezenty to sie bedzie dawalo pozniej, doroslej osobie.
z drugiej strony za cos naprawde oryginlanego trzeba bedzie dac sporo kasy.

aha, przypomnialo mi sie, ze moze zeby bylo troche inne, niz powszednie, to poszukaj np. koronkowe body, czy cos w tym stylu. Julitce kupilam takie biale, wygladala cudnie i kazdy sie zachwycal, ze taka malenka a ma taki dorosly i sekoswny ciuszek

Do góry