reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Prosze o pomoc - prezent praktyczny i orginalny na narodziiny coreczki?

...zupelnie zapomnialam co wtedy bylo na wage zlota...aha - sen!:-p:-D

reklama
Ja najbardziej cieszyłam się z pieluch:sorry:,bo dopiero później zobaczyłam ile kasy na to idzie. Nie wiem za ile to ma byc prezent,ale jakby co zawsze możesz dorzucić jakiś ciuszek na wyrost

Edytowałam posta i dodałam karuzelkę na łóżeczko. W Smyku Canpola (z plastikowymi zwierzątkami) dostaniesz za ok. 50 zł.
Dzieki kochana ale karuzelka tez odpada - tez juz maja i nie chceili pluszakow tylko plastik...taka wybredna i marudna mama:baffled::rofl2:
Myslalam o jakiejs fajnej grzechotce albo sukience:sorry:ale to chyba oklepane...

reklama
Myslalam o jakiejs fajnej grzechotce albo sukience:sorry:ale to chyba oklepane...

a dlaczego ma byc nieoklepane? przeciez ciuszkow nigdy za wiele. ja sie bardzo cieszylam, gdy za pol roku czy rok moglam wyciagnac sukieneczke dla Julitki, ktora dostala wlasnie z okazji urodzin. oblicz tylko mniej wiecej, jaka wtedy bedzie pora roku, zeby nie trafic z koronka na zime:sorry:
nieoklepane prezenty to sie bedzie dawalo pozniej, doroslej osobie.
z drugiej strony za cos naprawde oryginlanego trzeba bedzie dac sporo kasy.

aha, przypomnialo mi sie, ze moze zeby bylo troche inne, niz powszednie, to poszukaj np. koronkowe body, czy cos w tym stylu. Julitce kupilam takie biale, wygladala cudnie i kazdy sie zachwycal, ze taka malenka a ma taki dorosly i sekoswny ciuszek

Do góry