reklama
Prosze o pomoc - prezent praktyczny i orginalny na narodziiny coreczki?
...zupelnie zapomnialam co wtedy bylo na wage zlota...aha - sen!
hrudzia a moze najlepiej zapytaj sie co oni potrzebują???
fajnym prezentem jest kocyk z data urodzin i imieniem dziecka...
coś takiego PRZEŚLICZNY KOCYK Z METRYCZKĄ HAFT 5 KOLORÓW! (639612988) - Aukcje internetowe Allegro
albo okrycie kąpielowe (tego nigdy nie za dużo)
miś pozytywka tez fajny pomysł...
albo okrycie kąpielowe (tego nigdy nie za dużo)
miś pozytywka tez fajny pomysł...
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja najbardziej cieszyłam się z pieluch,bo dopiero później zobaczyłam ile kasy na to idzie. Nie wiem za ile to ma byc prezent,ale jakby co zawsze możesz dorzucić jakiś ciuszek na wyrost
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Hruda, a ile kasy możesz przeznaczyć? To jest fajne, trochę na wyrost:
MATA Czas dla brzuszka Tiny Love BIEDRONKA PROMOCJ (642256526) - Aukcje internetowe Allegro
Albo karuzelkę z pozytywką:
http://www.allegro.pl/item646980605_zabawka_karuzela_babyono_z_pozytywka_zwierzaki.html
MATA Czas dla brzuszka Tiny Love BIEDRONKA PROMOCJ (642256526) - Aukcje internetowe Allegro
Albo karuzelkę z pozytywką:
http://www.allegro.pl/item646980605_zabawka_karuzela_babyono_z_pozytywka_zwierzaki.html
Ostatnia edycja:
Oj superowa ta mata...ale oni mate maja i nie chca innej ... no i byloby lepiej tanszy prezent do 50zika...Hruda, a ile kasy możesz przeznaczyć? To jest fajne, trochę na wyrost:
majandra
Edytowałam posta i dodałam karuzelkę na łóżeczko. W Smyku Canpola (z plastikowymi zwierzątkami) dostaniesz za ok. 50 zł.no i byloby lepiej tanszy prezent do 50zika...
Dzieki kochana ale karuzelka tez odpada - tez juz maja i nie chceili pluszakow tylko plastik...taka wybredna i marudna mamaEdytowałam posta i dodałam karuzelkę na łóżeczko. W Smyku Canpola (z plastikowymi zwierzątkami) dostaniesz za ok. 50 zł.
Myslalam o jakiejs fajnej grzechotce albo sukienceale to chyba oklepane...
majandra
Nie wybredna, tylko praktyczna ;-)nie chceili pluszakow tylko plastik...taka wybredna i marudna mama
To może taka:
ZAWIESZKA-GRZECHOTKA DO WÓZKA ŁÓŻECZKA 4 wzoy (648527485) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
donkat
Fanka BB :)
Myslalam o jakiejs fajnej grzechotce albo sukienceale to chyba oklepane...
a dlaczego ma byc nieoklepane? przeciez ciuszkow nigdy za wiele. ja sie bardzo cieszylam, gdy za pol roku czy rok moglam wyciagnac sukieneczke dla Julitki, ktora dostala wlasnie z okazji urodzin. oblicz tylko mniej wiecej, jaka wtedy bedzie pora roku, zeby nie trafic z koronka na zime
nieoklepane prezenty to sie bedzie dawalo pozniej, doroslej osobie.
z drugiej strony za cos naprawde oryginlanego trzeba bedzie dac sporo kasy.
aha, przypomnialo mi sie, ze moze zeby bylo troche inne, niz powszednie, to poszukaj np. koronkowe body, czy cos w tym stylu. Julitce kupilam takie biale, wygladala cudnie i kazdy sie zachwycal, ze taka malenka a ma taki dorosly i sekoswny ciuszek