reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Ja kupiłam już jakiś czas temu sandałki :) Mamy z Elefanten o takie:

00_1402580_P_pp.jpg

Powinno się je łatwo czyścić.Kupiłam ok 0,5 nr za duże. Z zamszu już nie chcę :crazy: Chociaż podobały mi się takie:
00_1402577_P_pp.jpg

Prześliczne te sandałki!!!! Z elefanten to dobre buciki :tak: w zeszłym roku Kuba miał z tej firmy buciki na lato. Teraz mamy zamiar kupić mu sandałki takie najzwyklesze.

reklama
Ja też nie umiem szukać w lumpkach i mam opory przy kupowaniu używanych ubrań. Do Oliwki nie kupiłabym ubrania po kimś. Dla siebie może bym się zdecydowała jak bym wiedziała po kim to jest.

Prześliczne te sandałki!!!! Z elefanten to dobre buciki :tak: w zeszłym roku Kuba miał z tej firmy buciki na lato. Teraz mamy zamiar kupić mu sandałki takie najzwyklesze.

Dziękuje :) Oliwka zadowolona :D Wczoraj pierwszy raz w nich dreptała :) Pół dnia przeżywała, że ma nowe buty. Oliwcia miała wszystkie butki z elefanten zimowe teraz pełne :) Są porządnie wykonane i warte swojej ceny :laugh2: A i co najważniejsze mogę bez problemu kupić pasujące na jej nóżkę w innych sklepach był problem.

JUustyna super te ubranka:tak:
Tmadzik
sliczne sandalki:-)
u nas w lumpku wszystko wisi na wieszakach więc nie trzeba naszczęście grzebać:no:kiedyś tez nie lubialam lumpków wydawalo mi się to takie obciachowe ale teraz jak widze ile tam idzie kupic fajnych i orginalnych i tanich ubrań to zmienilam zdanie:tak:

U nas też w lumpkach wszytko na wieszaszczach wyprane wisi. Jak na początku były lumpki to wszystko był zmięte w koszach i smród zabijał w samym wejściu. Ja sobie czasami coś kupię, jak trafię. Młodemu kupiłam 1 raz,bo ciuszków używanych to miał dużo po Mikołaju,a teraz ma same nowe koszulki na krótki rękaw więc kupiłam takie do piachu, na co dzień.
My jeszcze sandałków nie mamy. Czy w takich sandałkach palce nie chodzą po chodniku? Pytam,bo zawsze tak mi się wydawało :zawstydzona/y:

Ja nie umiem kupować w lumpkach. Dla siebie jeszcze nigdy nic nie kupiłam. A dla Maciusia jak kupuję, to idę z mamą: ona grzebie, ja wybieram i trzymam ubranka. :-D:-p Nie znoszę grzebać w lumpkach.:no:

u nas też wszystko wisi na wieszakach , wyprane i wyprasowane, a tam gdzie trzeba grzebać to znajoma mi odkłada najlepsze i wtedy dopiero grzebię/wybieram z reklamówki:tak:
Ja też uważałam, że lumek jest obciachowy, nawet w liceum z kumpela chodziłam, ale ja stałam na dworze:szok::tak::tak::tak: a teraz przeważnie dzieciom kupuję i na allegro używane też.

Justyna fajowe ciuchy prawie za darmo:tak::tak::tak:

Dzisiejszy łup. Odbieram osobiście jadąc jutro do Ustki, żałuję tylko, że nie biłam się bardziej o ten czadowy sweterek u tego samego dostawcy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Sweterek Disney, rozm. 23 miesiące (619532005) - Aukcje internetowe Allegro
teraz widzę, że byłby za mały ten sweterk, uffff, musiałbym sprzedać .............

a to kupiłam za 10zł
Spodnie, bojówki rozm. 86cm (619538497) - Aukcje internetowe Allegro
Bluza bawełniana L.O.G.G., rozm. 86 (619535182) - Aukcje internetowe Allegro

Mai kupiłam sukienusie do Tunezji.
Śliczna NOWA Sukienka H&M r. 122/128 (6-8 l) (619086354) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
reklama
ja musze miec natchnienie na zakupy w ciucholandzie. jednak wytracaja mnie z rownowagi takie sepy, ktore machaja tymi wieszakami z predkoscia swiatla, przerzucaja ciuchy w koszach jak jakies ulęgałki, wyrywaja niemlaze z rak:szok::szok:ja lubie na spokojnie poogladac, zastanowic sie... wlasnie sie wybieram, zeby kupic niunce jakies spodenki na podworko, bo ma same ladne, a wiadomo ze zaraz beda brzydkie:-D:-D

czekam z kupnem lzejszych bucikow, bo za tydzien mamy wizyte u ortopedy i nie cche nakupowac jje teraz butkow, ktore nie zaloze. szkoda mi troche, bo pewnie jej cieplo w trzewiczkach:-(, ale jakos przetrzyma. najwyzej puszcze ja na dwor w bucikach po domu, bo i tak zawzyczaj biega boso

Do góry