majandra moim zdaniem rozmiar 23 bym wziełą bo jak weźmiesz buty 22 a są na styk to zaraz mogą go cisnąć a w bucie zawsze musi być z pół cm luzu.Jeżeli Maciuś na tej plastikowej miarce z Deichmenna sięga do końca rozmiaru 22, to kupić teraz buty w rozmiarze 23 czy jeszcze 22?
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
zgadzam sięmajandra moim zdaniem rozmiar 23 bym wziełą bo jak weźmiesz buty 22 a są na styk to zaraz mogą go cisnąć a w bucie zawsze musi być z pół cm luzu.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Czyli na wiosnę kupiłam za małe, bo kupiłam 22. Ale Maciuś nie narzeka, więc może jednak są dobre. Chcę mu po weekendzie kupić już sandałki, bo już lato w pełni
Zastanawiam się czy sprzedawać buty po Maciusiu te wiosenne. Strasznie dużo za nie dałam, ale jak patrzę na allegro to Geoxy używane nie idą więcej jak za 60zł, więc chyba się nie opłaca. Może lepiej zostawić dla drugiego dziecka ;-) Poza tym troszkę je już niestety zdarł.
Zastanawiam się czy sprzedawać buty po Maciusiu te wiosenne. Strasznie dużo za nie dałam, ale jak patrzę na allegro to Geoxy używane nie idą więcej jak za 60zł, więc chyba się nie opłaca. Może lepiej zostawić dla drugiego dziecka ;-) Poza tym troszkę je już niestety zdarł.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Justa ta kiecka po prostu rewelka!!!! Ja też chcę taką teraz pochwal się ile za to wszystko dałaś???
Raz w mieście był taki lumpek gdzie placiło się od kilograma znajoma obkupiła całą rodzinę za niecałe 30zł!!!!
Raz w mieście był taki lumpek gdzie placiło się od kilograma znajoma obkupiła całą rodzinę za niecałe 30zł!!!!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Za 1 5rzeczy 15zł,a za resztę 40. Trochę dużo,ale pomyślałam sobie,że za tyle to bym 1 rzecz nową kupiła. Uwielbiam takie spódnice
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja nie umiem kupować w lumpkach. Dla siebie jeszcze nigdy nic nie kupiłam. A dla Maciusia jak kupuję, to idę z mamą: ona grzebie, ja wybieram i trzymam ubranka. Nie znoszę grzebać w lumpkach.
reklama