reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Czyli na wiosnę kupiłam za małe, bo kupiłam 22. Ale Maciuś nie narzeka, więc może jednak są dobre. Chcę mu po weekendzie kupić już sandałki, bo już lato w pełni :tak::szok:
Zastanawiam się czy sprzedawać buty po Maciusiu te wiosenne. Strasznie dużo za nie dałam, ale jak patrzę na allegro to Geoxy używane nie idą więcej jak za 60zł, więc chyba się nie opłaca. Może lepiej zostawić dla drugiego dziecka ;-) Poza tym troszkę je już niestety zdarł.

Justa ta kiecka po prostu rewelka!!!! Ja też chcę taką :tak: teraz pochwal się ile za to wszystko dałaś???

Raz w mieście był taki lumpek gdzie placiło się od kilograma :tak: znajoma obkupiła całą rodzinę za niecałe 30zł!!!!

Ja nie umiem kupować w lumpkach. Dla siebie jeszcze nigdy nic nie kupiłam. A dla Maciusia jak kupuję, to idę z mamą: ona grzebie, ja wybieram i trzymam ubranka. :-D:-p Nie znoszę grzebać w lumpkach.:no:

Ja kupiłam już jakiś czas temu sandałki :) Mamy z Elefanten o takie:

00_1402580_P_pp.jpg

Powinno się je łatwo czyścić.Kupiłam ok 0,5 nr za duże. Z zamszu już nie chcę :crazy: Chociaż podobały mi się takie:
00_1402577_P_pp.jpg

reklama
Do góry