Jakos czulam ze masz coccodrillo:-)...ja tez chce wlasnie kupic ich kombinezon.My mamy taki kurteczkę i spodenki osobno
reklama
Donkat przepraszam że tak późno Ci odpowiadam ale te brązowe właśnie miały taki fajny puszek ale u nas nie było problemu z zapięciem.musze jescze pochodzic, bo nie w kazdym CCC sa te same butki.
a te brazowe maily na gorze taki bujny puszek? one byly dosc wysokie i nie bylo mowy o zapieciu. wlasnie takie odpowiadalyby mi najbardzije
luandzia1
Entuzjast(k)a
a Zuzka ma z tej kolekcji
Coccodrillo
(szary w kropeczki) i do tego tą czapkę z kokardką (tylko na Zuzki nie ma kokardy )
Coccodrillo
(szary w kropeczki) i do tego tą czapkę z kokardką (tylko na Zuzki nie ma kokardy )
Sliczny jest:-)i ta czapeczka...acha Zuzka ma z tej kolekcji
Coccodrillo
...wiedzialam ze wybor ciuszkow dla dziewczynek jest duzo wiekszy i ciekawszy:-baffled:
słodkości:-)a Zuzka ma z tej kolekcji
Coccodrillo
Sliczny jest:-)i ta czapeczka...ach
...wiedzialam ze wybor ciuszkow dla dziewczynek jest duzo wiekszy i ciekawszy:-baffled:
dokładnie też mnie to wkurza bo chciałabym czasami coś fajnego kupić mojemu małemu mężczyźnie i wchodzę do sklepu a tam 5 półek z ciuchami dla dziewczynek i 2 dla chłopców normalnie dyskryminacja małych przystojniaków
Ostatnia edycja:
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
NuŚka, trochę drogi, ale bardzo fajny.:-)
:-)fajowy...a spodnie to sztruksiki wiec moga sluzyc jako odrebna czasc garderoby.
reklama