reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
musze jescze pochodzic, bo nie w kazdym CCC sa te same butki.

a te brazowe maily na gorze taki bujny puszek? one byly dosc wysokie i nie bylo mowy o zapieciu. wlasnie takie odpowiadalyby mi najbardzije
Donkat przepraszam że tak późno Ci odpowiadam ale te brązowe właśnie miały taki fajny puszek ale u nas nie było problemu z zapięciem.

a Zuzka ma z tej kolekcji
Coccodrillo
(szary w kropeczki) i do tego tą czapkę z kokardką (tylko na Zuzki nie ma kokardy :baffled:)
słodkości:-)

Sliczny jest:tak::-)i ta czapeczka...ach
...wiedzialam ze wybor ciuszkow dla dziewczynek jest duzo wiekszy i ciekawszy:-:)baffled:

:wściekła/y: dokładnie też mnie to wkurza bo chciałabym czasami coś fajnego kupić mojemu małemu mężczyźnie i wchodzę do sklepu a tam 5 półek z ciuchami dla dziewczynek i 2 dla chłopców :baffled: normalnie dyskryminacja małych przystojniaków:happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
ja mam kombinezon dla malej jednoczesciowy. dostalam, wiec nie wybredzam. przezornie dokupilam 2 pary ocieplanych portasek bo mam kilka kurtek na zime

Do góry