reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

kobietki, czy macie juz butki na zime dla maluszkow? ja oczywiscie nie moge doasowac julitce i nadal szukam. tez macie problemy z grubymi nozkami? w sumie bardziej pytam dla dziewczynek, bo u chlopcow sa przewaznie na rzepy albo sznurowane wiec nie ma problemu z regulacja

reklama
Ja kupiłam małej z gufo ale spędziłyśmy dużo czasu w sklepie bo mieżyłyśmy kilka par. Najważniejsza była dla mnie wygoda małej ale i kwestie estetyczne miały oczywiście znaczenia;-) ale przy żadnej z tych mieżonych par nie miałyśmy problemu z zapięciem zameczka więc może zajrzyj do ccc bo Tuśka też zaszczuplutkiej nóżki nie ma:-)

Ja kupiłam małej z gufo ale spędziłyśmy dużo czasu w sklepie bo mieżyłyśmy kilka par. Najważniejsza była dla mnie wygoda małej ale i kwestie estetyczne miały oczywiście znaczenia;-) ale przy żadnej z tych mieżonych par nie miałyśmy problemu z zapięciem zameczka więc może zajrzyj do ccc bo Tuśka też zaszczuplutkiej nóżki nie ma:-)

mierzylam w CCC(w 2 sklepach) i Deishmannie. dodatkowe utrudnienie to to, ze ja nie chce zamszowych i najlepiej zeby byly brazowe - ze wzgledow praktycznych, bo moja gwiazda zaraz zrobi z jasnych czarne:szok::-D

Ja akurat kupiłam zamszowe ale widziałam u nas brązowe i nie z zamszu tlko takie ala lakierowne tyle że w nich właśnie Tuska taki jakoś koślawo chodziła;-)

Ja akurat kupiłam zamszowe ale widziałam u nas brązowe i nie z zamszu tlko takie ala lakierowne tyle że w nich właśnie Tuska taki jakoś koślawo chodziła;-)

musze jescze pochodzic, bo nie w kazdym CCC sa te same butki.

a te brazowe maily na gorze taki bujny puszek? one byly dosc wysokie i nie bylo mowy o zapieciu. wlasnie takie odpowiadalyby mi najbardzije

Ja kupiłam takie:
00_1401282_P_pp.jpg

W deichmann'ie idealne jak dziecko ma wysokie podbicie. Nigdzie nie mogłam znaleźć butów, które łatwo się zakłada i pasują Oliwce. Kosztowały ok 140 zł.

http://www.elefanten.de/catalogue/catalogue.do?act=showBookmark&favOid=82188

reklama
Do góry