reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

jak dla mnie, to troche za drogie, a po drugie to wole troche elegantsze, zeby ladnie wygladaly przy sukience, bo takie a'la sniegowce to juz ma i do spodenek sa w sam raz

Takie eleganckie widziałam w Zarze do sukienek w sam raz :) W bartku i ccc nie widziałam nic co pasowałoby do sukienki :( Ale może teraz już coś jest.

reklama
Buty to jedno ale kombinezon to drugie...jaki kupic? Jednoczesciowy czy dwu? Przyznam ze jednoczesciowy wcale nie latwiej ubierac jak robaki w dupce nie pozwalaja ustac w miejscu:baffled::-D

Zuzia też ma dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona
nie kupiłaś jeszcze kombinezonu ??? Zuzka w taką pogodę jak dzisiaj była na polu w kombinezonie bo byłoby jej zimno:baffled: nie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku :sorry2:

my mamy 2 kombinezony jednoczęściowe ale jeszcze nie mialam mu okazji ich ubierać więc ani nie polecam ani nie odradzam

Zuzia też ma dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona
nie kupiłaś jeszcze kombinezonu ??? Zuzka w taką pogodę jak dzisiaj była na polu w kombinezonie bo byłoby jej zimno:baffled: nie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku :sorry2:
Nie mam. Stas ma ciepla kurtke jesienna. Ja go chyba chartuje bo nawet spiworka nie nalozyma ni razu.
U nas chyba sa jeszcze a jak nie to na allegro widzialm kilka ladnych. W takim razie bedzie DWUczesciowy.

Buty to jedno ale kombinezon to drugie...jaki kupic? Jednoczesciowy czy dwu? Przyznam ze jednoczesciowy wcale nie latwiej ubierac jak robaki w dupce nie pozwalaja ustac w miejscu:baffled::-D

Ja kupiłam dwuczęściowy bo praktyczniejszy jak do samochodu to sama kurteczkę będę zakładała a jak na spacer to całość .

reklama
Do góry