reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Myśmy też Guffo kupili dla Staśka, w porównaniu do ceny zupełnie przyzwoity but. Narazie Staś na spacerach siedzi w wózku i kima, ale szzcerze, to myślę że za trwałe to te butki nie są.

Dlaczego uważasz że nie są za trwałe te buciki??? Ja uważam że ta firma jest przyzwoita.Moja siostra od małego swoim dzieciom kupowała buty z ccc guffo i była zadowolona,nie rozwalały się,dzieciaki przechadzały cały sezon.No nie wiem każdy ma inne zdanie.Jedno jest pewne nie można porównywać rzeczy za 50zł do rzeczy za 150zł.Choć nie zawsze cena równa się do jakości.

reklama
W zasadzie to tak po poprostu patrząc na te buciki tak mi sie wydaje. Podejżewam, że ta skórka wierzchnia (imitacja) może pękać.
Poprzednie też miał Guffo i wydawały mi się bardziej porządne. Tym razem bardziej patrzyłam na to, żeby miały miękką podeszwę, zapięcia nie krępujące ruchu stopy i przede wszystkim - szybkie zakładania (na rzepy).

Co do CCC to sama sobie tez kupuje tam buty i raz utrafiłam takie, ze 3 lata chodziłam i były moje ukochane, a kosztowały dokładnie 36 zł. I w zasadzie się nie popsuły, tylko "zciochrały".

Ostatnia edycja:
Podobno od przybytki glowa nie boli ale..
dzis moi rodzice sie szarpneli i kupili Staskowi czerwony 2 czesc. kombinezon Coccodrillo http://www.allegro.pl/item477254320_nowosc_2008_09_coccodrillo_kurtka_zim_spd_86.html plus czapeczka w paski ( w koncu jakas w ktorej Stasiek wyglada ladnie)
i jednoczesciowy z 5-10-15.:-):-):-) Ogolnie - pelnia szczescia!!!!!

Ale zeby bylo malo przypadkiem wygralam na allegro ( wczoraj zalicytowalam cene minimalna i dalej nie uczestniczylam w aukcji by wybylam:sorry2:) taki Zimowy zestaw dla chłopca kurtka+ocieplan spodnie (478983411) - Aukcje internetowe Allegro
..i teraz juz sama nie wiem czy ten czerwony zostawic i sprzedac ten z allegro czy...ktory fajniejszy??? Czerwony jest uroczy ale czy czerwony jest fajnym kolorem dla chopaka? :-p:rofl2:

Ostatnia edycja:
Ja uważam że czerwony jest zarówno dobry dla chłopca jaki dziewczynki poprostu wszystko zależy od tego jak dane dziecko w tym kolorze wygląda. Gorzej jak by rodzice kupili czerwony z kwiatkami albo lalą:-) ja na Twoim miejscu zostawiłabym ten nowy bo co nowe to nowe a i za rok z pewnością łatwiej sprzedasz jako używany przez jedno dziecko no i firma też robi swoje:tak:

Podobno od przybytki glowa nie boli ale..
dzis moi rodzice sie szarpneli i kupili Staskowi czerwony 2 czesc. kombinezon Coccodrillo NOWOŚĆ 2008/09- COCCODRILLO - kurtka zim SPD -86 (477254320) - Aukcje internetowe Allegro plus czapeczka w paski ( w koncu jakas w ktorej Stasiek wyglada ladnie)
i jednoczesciowy z 5-10-15.:-):-):-) Ogolnie - pelnia szczescia!!!!!

Ale zeby bylo malo przypadkiem wygralam na allegro ( wczoraj zalicytowalam cene minimalna i dalej nie uczestniczylam w aukcji by wybylam:sorry2:) taki Zimowy zestaw dla chłopca kurtka+ocieplan spodnie (478983411) - Aukcje internetowe Allegro
..i teraz juz sama nie wiem czy ten czerwony zostawic i sprzedac ten z allegro czy...ktory fajniejszy??? Czerwony jest uroczy ale czy czerwony jest fajnym kolorem dla chopaka? :-p:rofl2:
Powiem Ci,że oba są ładne,choć skierowałabym się na 2. Co nie znaczy,że 1 przegrywa,bo jest czerwony. Ja np. Matusza bardzo lubię w czerwonym. A ten 1 nic a nic nie jest dziewczęcy.

Mnie drugi komplet podoba się bardziej :tak:
Ja kupiłam dziś Łukaszowi spodnie do kombinezonu a cerrefourze na wyprzedaży za 10 zł :-)
I kombinezon jednoczęściowy w biedronce ale kupiłam taki na styk i zastanawiam się czy nie wymienić...

dostałam właśnie bodziaki. Na wygląd fajne. Zobaczymy w praniu. W sekundę rozpiździaj mi zrobił w pokoju:crazy: Jest plus włażenia na różne rzeczy. Stoi, wie,ze nie pozwalam mu włazić i krzyczy mama albo bama (zależy jak mu wyjdzie):-D co nie oznacza,że przestał mówić na mnie tata

carioca, chyba ty pisallas o tym, ze masz amiar zaopatrzec sie w poradnik superniani? mialas na mysli ksiazke, czy moze wersje elektroniczna? gdzie mozna to zdobyc i jaki jest dokladny tytul?

Donkat - nie pamietam czy pisalam o tym, ale faktycznie bym chciala. Ale ostatnio zakupilam Drugi i trzeci rok życia dziecka (bardzo mi sie podoba) i Mama i tata to my (takie se mądrości), w zwiazku z tym chwilę się wstrzymam. Przed swietami na pewno nie kupie.

reklama
Do góry