justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
My mamy jednoczęściowy błękitny ocieplany takim barankiem białym i 2 częściowy i jeszcze dokupiłam 2 pary spodenek ocieplanych. Te co linka dawałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo teraz jest już (prawie) po zimowych ciuchach ;-) Tak samo z butami Niedługo będzie nowa kolekcja sandałkówZuzia też ma dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona
nie kupiłaś jeszcze kombinezonu ??? Zuzka w taką pogodę jak dzisiaj była na polu w kombinezonie bo byłoby jej zimno nie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku
Ja śpiworka w ogóle nie używam przez zeszłą zimę załozyłam go ze dwa razy... jak byliśmy w lutym nad morzem.Nie mam. Stas ma ciepla kurtke jesienna. Ja go chyba chartuje bo nawet spiworka nie nalozyma ni razu.
U nas chyba sa jeszcze a jak nie to na allegro widzialm kilka ladnych. W takim razie bedzie DWUczesciowy.
My mamy taki kurteczkę i spodenki osobno
Coccodrillo ma fajne ciuchy ale ceeeny N am przez przypadek się trafiło i chłopaki mają na ten sezon ciuchy od nich ale nie wyobrażam sobie wejścia do tego sklepu i wydania 400zł na 2 kombinezonySliczny jest:-)i ta czapeczka...ach
...wiedzialam ze wybor ciuszkow dla dziewczynek jest duzo wiekszy i ciekawszy:-baffled:
Jestem tego samego zdania. Jesli cena Cię nie boli to kupuj!NuŚka, trochę drogi, ale bardzo fajny.:-)
No to może ja jakaś inna jestem ale uważam że fajny komplet i nie drogi jak za 3 częściowy z ocieplanymi spodniami przecież za same spodenki trzeba dać ok 35zł , bluzka z długim rękawem jako takiej jakości to wydatek minimum 15-20zł i już mamy cenę tego kompletu więc moim zdaniem bluza dresowa jest już prawie gratis;-) no powiedzmy za koszty przesyłki taka promocja;-) a komplecik bardzo mi się podoba gdybym już w szafie nie miała dla małego mojej siostry zakupionego kompletu na gwiazdkę (też z allegro) to chyba bym sie skusiła. Także jeśli o mnie chodzi to kupuj bo warto
Ja kupiłam małej z gufo ale spędziłyśmy dużo czasu w sklepie bo mieżyłyśmy kilka par. Najważniejsza była dla mnie wygoda małej ale i kwestie estetyczne miały oczywiście znaczenia;-) ale przy żadnej z tych mieżonych par nie miałyśmy problemu z zapięciem zameczka więc może zajrzyj do ccc bo Tuśka też zaszczuplutkiej nóżki nie ma:-)
Ja kupiłam dwuczęściowy bo praktyczniejszy jak do samochodu to sama kurteczkę będę zakładała a jak na spacer to całość .
A ja dzis bylam w Bartku i mierzyalm Stachulcowi buciki zimowe...i niestety ( stety bo ta zawrotna cena ufff) nie mieszcza sie przez wysokie podbicie. Licze znow na Deichmana. Jutro.Myśmy też Guffo kupili dla Staśka, w porównaniu do ceny zupełnie przyzwoity but. Narazie Staś na spacerach siedzi w wózku i kima, ale szzcerze, to myślę że za trwałe to te butki nie są.