reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Ja mam dla Łukasza dwuczęściowy po Pawle (też coccodrillo)- nie wiem czy nie będzie odrobinkę za duży :-? Ale raczej nie. Do tego chcę jeszcze jakieś spodnie, bo kurtkę już mamy i jakiś jednoczęściowy do turlania się po śniegu...
Dla Pawła też mam 2częściowy (dostany od znajomych) ale jednoczęściowy muszę mu kupić :-)

Zuzia też ma dwuczęściowy i jestem bardzo zadowolona
nie kupiłaś jeszcze kombinezonu ??? Zuzka w taką pogodę jak dzisiaj była na polu w kombinezonie bo byłoby jej zimno:baffled: nie mówiąc już o tym że w listopadzie graniczy z cudem kupienie czegoś sensownego bo już wszystko jest wykupione -przynajmniej w Bielsku :sorry2:
Bo teraz jest już (prawie) po zimowych ciuchach ;-) Tak samo z butami:crazy: Niedługo będzie nowa kolekcja sandałków :rofl2:

Nie mam. Stas ma ciepla kurtke jesienna. Ja go chyba chartuje bo nawet spiworka nie nalozyma ni razu.
U nas chyba sa jeszcze a jak nie to na allegro widzialm kilka ladnych. W takim razie bedzie DWUczesciowy.
Ja śpiworka w ogóle nie używam :baffled: przez zeszłą zimę załozyłam go ze dwa razy... jak byliśmy w lutym nad morzem.

Sliczny jest:tak::-)i ta czapeczka...ach
...wiedzialam ze wybor ciuszkow dla dziewczynek jest duzo wiekszy i ciekawszy:-:)baffled:
Coccodrillo ma fajne ciuchy ale ceeeny :baffled::no: N am przez przypadek się trafiło i chłopaki mają na ten sezon ciuchy od nich ale nie wyobrażam sobie wejścia do tego sklepu i wydania 400zł na 2 kombinezony :szok:
NuŚka, trochę drogi, ale bardzo fajny.:-):tak:
Jestem tego samego zdania. Jesli cena Cię nie boli to kupuj!

pomóżcie WARTO CZY NIE WARTO FAJNY CZY RACZEJ NIE ?????TYLKO SZCZERZE!

DRESIK
No to może ja jakaś inna jestem ale uważam że fajny komplet i nie drogi jak za 3 częściowy z ocieplanymi spodniami przecież za same spodenki trzeba dać ok 35zł , bluzka z długim rękawem jako takiej jakości to wydatek minimum 15-20zł i już mamy cenę tego kompletu więc moim zdaniem bluza dresowa jest już prawie gratis;-) no powiedzmy za koszty przesyłki taka promocja;-) a komplecik bardzo mi się podoba gdybym już w szafie nie miała dla małego mojej siostry zakupionego kompletu na gwiazdkę (też z allegro) to chyba bym sie skusiła. Także jeśli o mnie chodzi to kupuj bo warto:tak:

Mi dresik też się bardzo podoba i jest naprawdę niedrogi. U nas za taką bluzeczkę dałam ostatnio 22zł, spodnie tak jak pisała Anetasa albo i droższe:crazy: A bluza to pewnie kolejne 40. Bierz!

Zalamka! Totalna zalamka!
Wystraszylam sie po postach Luandzi i AsiKC o braku kombinezonow w sklapach wiec polecialam w te pedy do owej Galerii...i co? Lipa, zadnego, ani w Smyku, ani w 5-10-15 ani w HaMie:-(. Sa tylko jednoczesciowe:-(. Jutro jade do Auchana do Coccodrillo ale rzeczywiscie marnie to widze. Pozostaje mi tylko niezastapione allegro i wlasnie przystepuje do licytacji. Akurat przed chwila udalo mi i sprzedac Staska stary kombinezon:-). Wiec szcescie w nieszczesciu.
No i musze kupic ogrodniczki ocieplane.
Justyna - podasz linka tam gdzie ty kupowalas na allegro? zadowowlona jestes?

Ja kupiłam małej z gufo ale spędziłyśmy dużo czasu w sklepie bo mieżyłyśmy kilka par. Najważniejsza była dla mnie wygoda małej ale i kwestie estetyczne miały oczywiście znaczenia;-) ale przy żadnej z tych mieżonych par nie miałyśmy problemu z zapięciem zameczka więc może zajrzyj do ccc bo Tuśka też zaszczuplutkiej nóżki nie ma:-)

Ja również kupiłam Oliwce buciki w ccc z gufo !!! Są sznurowane a zboku maja zameczek.I niska cena.Zapłaciłyśmy 50zł.Jak na razie jestem zadowolona ,Oliwka już w nich bryka po dworze na spacerach.

Ja kupiłam dwuczęściowy bo praktyczniejszy jak do samochodu to sama kurteczkę będę zakładała a jak na spacer to całość .

Oliwka ma również dwuczęściowy.Wygodniejszy moim zdaniem i w ubieraniu i w chodzeniu dla dziecka.A kupiłam go już z 1 mies temu na allegro,z przesyłką zapłaciłam ok 70zł,dokładnie nie pamiętam.

Myśmy też Guffo kupili dla Staśka, w porównaniu do ceny zupełnie przyzwoity but. Narazie Staś na spacerach siedzi w wózku i kima, ale szzcerze, to myślę że za trwałe to te butki nie są.

reklama
Myśmy też Guffo kupili dla Staśka, w porównaniu do ceny zupełnie przyzwoity but. Narazie Staś na spacerach siedzi w wózku i kima, ale szzcerze, to myślę że za trwałe to te butki nie są.
A ja dzis bylam w Bartku i mierzyalm Stachulcowi buciki zimowe...i niestety ( stety bo ta zawrotna cena ufff:-p) nie mieszcza sie przez wysokie podbicie. Licze znow na Deichmana. Jutro.

Do góry