reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

U nas też nie ma jakiegoś super lumpka. U nas tzn. w Mogilnie albo w Gnieźnie;-) W Gnieźnie mam 1 ulubiony,bo wieelki. I zawsze znajdę coś fajnego dla siebie.
Jedę dzisiaj do miasta i zobaczę po ile faktycznie są ogrodniczki ocieplane. Jak po 50 (tak jak myślę) to kupuję ia:NOWE ocieplane ogrodniczki z jeansu AUTO-ok 80 (471152016) - Aukcje internetowe Allegro i od tego samego ktosia sztruksowe. A i kupiłam małemu body NOWE BODY Z DŁUGIM RĘKAWEM (ROZ. 98) -SUPER CENA (473443343) - Aukcje internetowe Allegro 4 różne,ale od tego samego sprzedającego. U nas body są po 15-20,a te wydają mi się porządne

reklama
a najlepsze jest to że jak mała z tych rzeczy wyrasta to wystawiam na allegro lub sprzedają po niby znajomych i często dostaję więcej niż zapłaciłam bo mam już spatrzenie i zawsze kupiję firmówki:tak:
ja robię tak samo a nawet zdarzyło mi sie kupić firmówki specjalnie na sprzedaż na allegro:-D

Justyna body powinne byc dobrej jakości ( tak na moje oko) a ogrodniczku super. Jestem zła na siebie, że ostatnim razem nie kupiłam w lumpku, były oryginalne z Disneya a ja się wahałam , wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Justyna ogrodniczki super a i sprzedawca przeze mnie sprawdzony więc polecam:tak: natomiast co do body to wysłałam właśnie link koleżance która całkiem nie dawno kupowała właśnie bodziaki w takiej okazyjnej cenie i rozlazły się po pierwszym praniu. Ja za cholerę nie mogę skojarzyć po metce czy to te kupowałam dam znać jak mi odpisze.

Majandra ogrodniczki super bardzo mi się podobają co do rozmiaru to mi się wydaje że te 2cm zapasu powinny wystarczyć bo przecież nasze dzieci już nie będą teraz tak rosnąć w zastraszającym tempie jak w pierwszym roku swojego życia:tak:

Justyna niesety złe wieści to właśnie z tej firmy koleżanka kupowała body i 2 po pierwszym praniu porozciągały się jak szmaty a przy kolejnych dwóch przy napkach poszły oczka. Także decyzja należy do Ciebie ale ona nie poleca:no:

reklama
Do góry