reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Asia, to jest na bazarku na Kondratowicza, koło kościoła, zaraz przy Nygusie, ale nie wiem dokładnie, która "buda", nie pamiętam. Ubranka wiszą na wieszakach i są tam tylko ubrania dla dzieci. Niestety jest ciasno. Latem było lepiej, bo ubrania były też przed sklepem wystawione, teraz pewnie już tylko w środku. Jest też fajny ciucholand w tym bloku na przeciwko moich rodziców, tam gdzie ta apteka, co się koło niej za pierwszym razem umówiłyśmy.

u nas też jest bardzo fajny ciucholand i przedewszystkim czysty wszystko wisi na wieszakach a większość ubrań to firmówki:tak:
normalnie jak kupuję to za spodnie idzie zaplacić ok 8zl a często mają po 50% a raz na 3 miesiące wszystko po 1zl:-)a ciuchy naprawde extra:tak::happy:

Asia, wiesz co, tam z dziećmi to się nie zmieścimy, to jest malutka "buda". Możemy jedynie się umówić np. w sobotę (będę akurat na Bródnie), ale bez Maćka. Poza tym ja nie umiem robić zakupów w lumpkach:no: Nie lubię tak grzebać bez końca. Ale jeśli Ci taka opcja pasuje, to ok.

A ja potrafię i uwielbiam. Dzięki lumpką mała ma większość odzieży. Ostatnio trafiłam sweterek z H&M jak nówka nawet sama bym taki chciała zapłaciłam 5zł a tydzień później we Wrocławiu widziałam go w H&M za 69,90:-)U nas są w sumie 3 konkretne reszta to tak jak piszecie syf a dziś otwierają nowy sieci POLO ale ja w pracy więc może jutro się wybiorę może coś dla mnie zostanie;-) a najlepsze jest to że jak mała z tych rzeczy wyrasta to wystawiam na allegro lub sprzedają po niby znajomych i często dostaję więcej niż zapłaciłam bo mam już spatrzenie i zawsze kupiję firmówki:tak:

reklama
JA nie mam cierpliwosći do szperania po ani po sklepach ani po lumpach. Mi musi coś wpasc w oczy i pewnie przez to tracę wiele okazji. MImo, że nasza mieścinka jest maniunia stosunkowo to lump prawie na każdym rogu jest a ceny wcale nie są konkurencyjne i szmatki też często nieciekawe:( Ale moze jutro sie rzucena małe poszukiwania (dla siebie ) bo moja garderoba woła o pomstę do nieba:(((

Do góry