reklama
Wyczaiłam firanki dla dzieci. Ja potrzebuję 2,50 cm firanki więc zapłacę 26,80zł. Taniocha.
Na dodatek dostawca z Piły a my w niedzileę jedziemy tam, więc szwagierka mi odbierze
DZIECIĘCA FIRANA 160 W SUPER CENIE TYLKO 6.7 ZŁ (463597023) - Aukcje internetowe Allegro
Na dodatek dostawca z Piły a my w niedzileę jedziemy tam, więc szwagierka mi odbierze
DZIECIĘCA FIRANA 160 W SUPER CENIE TYLKO 6.7 ZŁ (463597023) - Aukcje internetowe Allegro
Cena dobra dla dziewczynek naszych
Ubranka dla dzieci / bluzki, swetry, bluzy .:agagu.pl:. Sukienka z bluzką z kołnierzykiem - bluzki, swetry, bluzy, sukienki, spódniczki, kompleciki, Ubranka dla niemowląt - Niebanalne ubranka w świetnych cenach: koszulki, bluzeczki, sukienki, spodenki, spódniczki, ubranka do chrztu i wiele innych
Ubranka dla dzieci / bluzki, swetry, bluzy .:agagu.pl:. Sukienka z bluzką z kołnierzykiem - bluzki, swetry, bluzy, sukienki, spódniczki, kompleciki, Ubranka dla niemowląt - Niebanalne ubranka w świetnych cenach: koszulki, bluzeczki, sukienki, spodenki, spódniczki, ubranka do chrztu i wiele innych
donkat
Fanka BB :)
Gdzie Wy znajdujecie takie ciuchlandy???
w radomiu jest siec ciuchowni TRAFIKA, ktora ma tez odrebny sklep z ubrankami tylko dla dzieci. tam lubie chodzic najbardziej, bo nie ma bur*** i latwo jest szukac. w innych ciuchach jest wszystko na kupe: ubranka dla doroslych razem z dzieciecymi. pomieszane, poprzekladane... wkurza mnie takie grzebanie, bo efekty marne. dzis mialam juz wychodzic (byalm w zwyklej ciuchowni) i nagle znalazlam jedne spodenki, wiec poszukalam jescze i trafilam na drugie. po prostu mialam szczescie, bo takie male byly tylko dla dziewczynek, innych nie widzialalm
W mojej dziurze jest kilka lupków do których chodzę, ale ostatnio nie za często a to dlatego, że w jednym mam znajomą właścicielkę i kiedy nazbiera wielgachny wór ciuchów czy to dla Adasia czy Mai to dzwoni bym przyszła. Zawsze markowe.
Za taki woreczek 3 kg płacę 20zł.
Za taki woreczek 3 kg płacę 20zł.
reklama