Ja w końcu zacznę swoje szaleństwo po lumpkach jak J wróci w poniedziałek do pracy. Mam ogromną ilość ciuchów dla Mai ale JUZ za małe, a we wrześniu robiłam remament i były jeszcze dobre. Adaśko też powyrastał.
reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
ja nie wiem co to?????
taki typ uslugi ktory pozwoli Ci na wygrywanie aukcji w ostatnim momencie przed jej koncem, ustawiasz sobie bufor strzalu np. na jedna sekunde przed koncem aukcji i nie przeplacajac zbytnio wygrywasz bo nie maja czasu juz cie przebic.
U nas dzis byla dostawa ale z mala sie tam nie wybieram chyba ze spi...w takich miejscach jak Lumpex potrzebuje spokoju
taki typ uslugi ktory pozwoli Ci na wygrywanie aukcji w ostatnim momencie przed jej koncem, ustawiasz sobie bufor strzalu np. na jedna sekunde przed koncem aukcji i nie przeplacajac zbytnio wygrywasz bo nie maja czasu juz cie przebic.
U nas dzis byla dostawa ale z mala sie tam nie wybieram chyba ze spi...w takich miejscach jak Lumpex potrzebuje spokoju
a sk.ad to wziąć albo gdzie to mozna ustawic
a sk.ad to wziąć albo gdzie to mozna ustawic
http://www.snajper.net/http://www.snajper.net/login.php
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
ja mam akurat snipa bylo tam pierwsze 6 strzalow za free;-)
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No co TyJa piorę już razem z naszymi ubraniami. Poza tym nigdy nie ładuję całej pralki, nasza ma taki mechanizm co waży pranie i dostosowuje ilość wody do niego, więc nie muszę aż tak się martwić, że wody dużo idzie. ;-)codziennie uzbierasz dla niego cala pralke prania??
donkat
Fanka BB :)
Ja w końcu zacznę swoje szaleństwo po lumpkach jak J wróci w poniedziałek do pracy. Mam ogromną ilość ciuchów dla Mai ale JUZ za małe, a we wrześniu robiłam remament i były jeszcze dobre. Adaśko też powyrastał.
wlasnie susze i skaldam pranie malej i tez odlozylam pokazna kupke malych body i bluzeczek, ktorych rekaek byl juz 3/4
aaaa, to juz wiem jak czasem o malo kompa nie rozbilam gdy ktos w ostatniej sekundzie mnie przebil
No co TyJa piorę już razem z naszymi ubraniami. Poza tym nigdy nie ładuję całej pralki, nasza ma taki mechanizm co waży pranie i dostosowuje ilość wody do niego, więc nie muszę aż tak się martwić, że wody dużo idzie. ;-)
ja caly czas piore osobno.
julitka tez sie bardzo brudzi. bluzeczki musze mzieniac codziennie,a blo 2 razy dziennie. jednak piore max raz w tyg. niby pralka tez wazy i mierzy, ale ja w to do konca nie wierze. z reszta nie chcialoby mi sie codziennie prac
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Woda wodą,ale ile prądu? Przecież programu nie skaraca przez to,że waga mniejsza.No co TyJa piorę już razem z naszymi ubraniami. Poza tym nigdy nie ładuję całej pralki, nasza ma taki mechanizm co waży pranie i dostosowuje ilość wody do niego, więc nie muszę aż tak się martwić, że wody dużo idzie. ;-)
Ja też od bardzo dawna piorę wszystko razem.