reklama
***<3An_eczka<3***
Wrześniowe mamy'07
anetasa najgorsze jest to ze jestem uzytkownikiem tego programu...nie wiem co ja sobie w ogole myslalam...ze jeszcze potrwa dzien?? zamiast zalicytowac to czekalam nie wiem na co...szkoda slow
my sprawiliśmy małemu też nocnik grający, jakiś zwykły i tani z hipermarketu. Był rewelacyjny do czasu jak zaczął nam w nocy grać. Wyobraźcie sobie... noc , cisza, wszyscy śpią, a tu nagle orkiestra!! Ja przerażona latam po domu bo nie wiem co to jest, mały wyje bo coś zrzuciłam ze stołu i go obudziłam, koszmar. Teraz nasz super grający nocnik nie jest grający bo cały mechanizm rozbebeszyłam, za to noce mam spokojne.
A jeśli chodzi o allegro to niestety nie kupuję, ale często przeglądam.
Nie uwierzycie, sama pracuje w sklepie internetowym ale jakoś nie ufam innym. Jakoś nie mogę uwierzyć że wszystkie sklepy są takie jak nasz. Nie żebym się chwaliła, bo nazwy nie podaję, ale żeby wszystkie sklepy byłyby tak profesjonalne nie byłoby tylu zawiedzionych klientów a sklepy internetowe cieszyłyby się większym zaufaniem.
A jeśli chodzi o allegro to niestety nie kupuję, ale często przeglądam.
Nie uwierzycie, sama pracuje w sklepie internetowym ale jakoś nie ufam innym. Jakoś nie mogę uwierzyć że wszystkie sklepy są takie jak nasz. Nie żebym się chwaliła, bo nazwy nie podaję, ale żeby wszystkie sklepy byłyby tak profesjonalne nie byłoby tylu zawiedzionych klientów a sklepy internetowe cieszyłyby się większym zaufaniem.
ja nie wiem co to?????Aneczka proponuję zacząć używać snajpera Ty spokojnie będziesz sobie kompać małą czy coś tam robić a on za Ciebie zalicytuje ja dzięki temu często wygrywam
luandzia1
Entuzjast(k)a
Super sa te nocniczki tylko u mnie to chyba nie zda egzaminu bo Nel to mala danciora i jak tylko uslyszalaby fanfary to pewnie z ta kupa wyskoczylaby z nocnika i zaczela tanczyc...chyba bede musiala kupic najzwyklejszy ale juz podejzewam ze ona za cholere na nim nie wysiedzi..taka zywa dusza
fanfary są krótkie i to nie jest taka typowa melodyjka jak w innych nocnikach i można je wyłączyć (wyłącznik jest pod nocniczkiem)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja w zasadzie nie kupuję małemu ciuszków w lumpkach,a to tylko dlatego,że mam masę ciuszków po Mikołaju od szwagierki więc jeśli już coś kupuję to nowe.
Aneczka za tak śmieszne pieniądze taki śliczny kożuszek też bym się wkurzyła
Aneczka za tak śmieszne pieniądze taki śliczny kożuszek też bym się wkurzyła
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ja chodze raz na jakiś czas tak niby pooglądać a jak mi coś się spodoba no to biorę a dziś mieli wszystko po 1 zlMateusz w sumie też ma pelno ciuszków ale ja mam na tym punkcie bzikadziś policzylam same jego spodnie i ma ponad 15 par
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja kupuję wyłącznie na allegro (nie mam czasu i możliwości w realu kupić), nowe i używane, za to moja mama szaleje po lumpkach i Maciek ma mnóstwo ciuszków, a spodni tez ma chyba z 15 par, ale on się strasznie na dworze brudzi, więc codziennie pranie muszę robić.
reklama
donkat
Fanka BB :)
Czy któraś z Was spotkała się z tą firmą od rajstop116-122_100%_BAWEŁNA_RAJSTOPKI ŻYWE_KOLORY_CUDO (468944634) - Aukcje internetowe Allegro
ciekawe czy nie sa cieniutkie. ostatnio kupila kilka par z Wola/gatta i takie sobie sa. kosztowaly ok,10zl w kslepie.
Ja kupuję wyłącznie na allegro (nie mam czasu i możliwości w realu kupić), nowe i używane, za to moja mama szaleje po lumpkach i Maciek ma mnóstwo ciuszków, a spodni tez ma chyba z 15 par, ale on się strasznie na dworze brudzi, więc codziennie pranie muszę robić.
codziennie uzbierasz dla niego cala pralke prania??