reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Mrowa - WOW ale duży brzuszek i patrząc na to że między nami jest tylko 11 dni to mój jest malusi :zawstydzona/y:
Ile Ty masz latek (o ile można zapytać)?? Bo z buźki wyglądasz faktycznie jak siostra Melci a nie jak mama :-D:-D:-D
(mi zawsze dodawali lat:wściekła/y:)
Heh wkleję w najbliższym czasie nową fotkę i wypnę się specjalnie żeby był większy (jak nie wierzycie że o są aktulane foty):baffled:

reklama
a o dowód cię przy stoisku monopolowym nie proszą?;-)mnie ostatnio dziewczyna poprosiła o dowód jak juz byłam w 4 miesiacu - zasmiałam się jej w twarz i powiediząłam że jej pokaże ten dowód jak mi za każdy rok powyzej 18 da jedną butelkę... zaczerwieniła się i zamkneła głupia - nie dość ze z drugim dzieckiem w drodze (że drugie to nei mogła wiedzieć- ale brzuch widziała) to jeszcze 25 - latke z niepełnoletnią pomyliła...:dry:

a o dowód cię przy stoisku monopolowym nie proszą?;-)mnie ostatnio dziewczyna poprosiła o dowód jak juz byłam w 4 miesiacu - zasmiałam się jej w twarz i powiediząłam że jej pokaże ten dowód jak mi za każdy rok powyzej 18 da jedną butelkę... zaczerwieniła się i zamkneła głupia - nie dość ze z drugim dzieckiem w drodze (że drugie to nei mogła wiedzieć- ale brzuch widziała) to jeszcze 25 - latke z niepełnoletnią pomyliła...:dry:
oj nie raz sie zdarzyło że mnei pytali ale dopiero jak miałam dowód ;-)
wcześneij jak nei miałm 18-tki to sprzedawali bez problemu:-D

no pieknie kupowałas alkohol przed 18 :p:p ale szczerze to mnie przed 18 nawet dzien przed zapytali o dowód a od kad miałam juz dowód nikt zupełnie nikt ;-) ale w sumie mam starsza siostre to zawsze nam mowia ze ja jestem ta starsza :p

hmmm jakos mnie to nie zraza :D:D Ja do grzecznych tez nie nalezałam i nie należe ale to stare dzieje teraz trzeba zaczac byc dobra mamusia :p:p

reklama
Mrowa brzuszek dorodny jak na taka drobniuta osobke - wow...:-) A wygladasz rzeczywiscie mlodziutko i bardzo ladnie:-)

Do góry