reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rosnące brzuszki

Weronika ja do tej pory mam problemy z kupnem alkoholu,a ostatnio miałam nabite jak kupowałam nóz kuchenny w tesco baba tez chciała dowód heheh moze sie bała ze chłopa zamorduje.Ale dałam bez gadania.Ona biedna mnie przepraszała ze musi itd .
A co Twojej akcji w sklepie to musze Cie opindolic:-) to babki praca jak nie sprawdzi Ci dowodu to ja z roboty wywala.Wiem cos o tym bo sama tez kiedys pracowałam w markecie i sprzedałam lasce piwo co wygladała na 25-30lat a miła 16 taka miała facjate wypudrowana i była jakas zmutowana na moje oko 180cm
Sam prezes sie za mna stawił bo juz maiłam wypowiedzenia na biurku.A laska z kolegami wybijała szyby na przystankach autobusowych:tak:

reklama
Befatka - ale mi się cholernie miło zrobiło że mi nie dała 18 bo zawsze (nawet jak miałam 14-15 lat) każdy dawał mi więcej ... więc to mnie rozbawiło do granic możliwości :-D:-D:-D:-D

no wiecie co jak miałam zrobić telefonem fajne zdjęcie do tego przed wizytą u fryzjera bez makijażu :-D jak mi ktoś zrobi ładne zdjęcie to wkleję całość

BEFATKA - No coś Ty, czego miałabym się obrazić.

Wklejam fotke zrobioną dosłownie godzinkę temu. Żeby nie było że coś symuluje z moim balonikiem, i wypięłam się pięknie żeby nie było :-D:-D:-D
A na tym "gołym" to nawet moje śliczne rozstępy widać :wściekła/y::zawstydzona/y:

Załączniki

• 00002.jpg
    00002.jpg
    119,5 KB · Wyświetleń: 61
  • 00004.jpg
    00004.jpg
    220,4 KB · Wyświetleń: 72
szczerze to cycuszki masz małe ja jestem drobna ale nosiłam przed ciaza D a teraz mierzac stanik do karmienia pani dała mi E !!!!!!!!!!!!! a rozstepy sa maluski moje to dopiero cos dziwnego :p

reklama
Do góry