reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rosnące brzuszki

Weronika ja do tej pory mam problemy z kupnem alkoholu,a ostatnio miałam nabite jak kupowałam nóz kuchenny w tesco baba tez chciała dowód heheh moze sie bała ze chłopa zamorduje.Ale dałam bez gadania.Ona biedna mnie przepraszała ze musi itd .
A co Twojej akcji w sklepie to musze Cie opindolic:-) to babki praca jak nie sprawdzi Ci dowodu to ja z roboty wywala.Wiem cos o tym bo sama tez kiedys pracowałam w markecie i sprzedałam lasce piwo co wygladała na 25-30lat a miła 16 taka miała facjate wypudrowana i była jakas zmutowana na moje oko 180cm
Sam prezes sie za mna stawił bo juz maiłam wypowiedzenia na biurku.A laska z kolegami wybijała szyby na przystankach autobusowych:tak:

reklama
Befatka - ale mi się cholernie miło zrobiło że mi nie dała 18 bo zawsze (nawet jak miałam 14-15 lat) każdy dawał mi więcej ... więc to mnie rozbawiło do granic możliwości :-D:-D:-D:-D

no wiecie co jak miałam zrobić telefonem fajne zdjęcie do tego przed wizytą u fryzjera bez makijażu :-D jak mi ktoś zrobi ładne zdjęcie to wkleję całość

BEFATKA - No coś Ty, czego miałabym się obrazić.

Wklejam fotke zrobioną dosłownie godzinkę temu. Żeby nie było że coś symuluje z moim balonikiem, i wypięłam się pięknie żeby nie było :-D:-D:-D
A na tym "gołym" to nawet moje śliczne rozstępy widać :wściekła/y::zawstydzona/y:

Załączniki

• 00002.jpg
    00002.jpg
    119,5 KB · Wyświetleń: 58
  • 00004.jpg
    00004.jpg
    220,4 KB · Wyświetleń: 70
szczerze to cycuszki masz małe ja jestem drobna ale nosiłam przed ciaza D a teraz mierzac stanik do karmienia pani dała mi E !!!!!!!!!!!!! a rozstepy sa maluski moje to dopiero cos dziwnego :p

reklama
Do góry